26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska

In Obrazovna rješenja
cola

U šest tjedana programa Coke Summership studenti će stjecati dragocjena praktična iskustva i nova znanja uz rad s mentorima na poslovnim projektima te predavanja i radionice.

U prostorima Coca-Cole HBC Hrvatska obilježen je početak programa ljetne prakse Coke Summerhip za 26 mladih studenata koji će u sljedećih šest tjedana raditi na konkretnim zadacima i projektima te kroz praktičan rad, ali i stručna predavanja i radionice, steći dodatna znanja i vještine koje će im otvoriti nove prilike za zapošljavanje u Coca-Coli HBC Hrvatska ili kod drugih poslodavaca.

Na program ljetne prakse Coca-Cole HBC Hrvatska, već dugi niz godina jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, prijavilo se 119 studenata sveučilišta te viših i visokih škola koji su prošli zahtjevni selekcijski postupak. Finalni korak u selekcijskom postupku uspješno je prošlo 36 kandidata, od kojih je 26 najizvrsnijih odabrano za sudjelovanje u ovom ambicioznom i bogatom programu koji će trajati od 18. lipnja do 27. srpnja .

Prvog dana programa, polaznicima je uspješno sudjelovanje poželjela glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu Ruža Tomić Fontana, a nakon upoznavanja sa svojim mentorima, studenti su se kroz prezentaciju i obilazak punionice upoznali i s radom Coca-Cole HBC Hrvatska, svog potencijalnog budućeg poslodavca.

Za vrijeme trajanja prakse studenti će tri dana u tjednu raditi na projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje. Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođenja, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. Studenti će biti raspoređeni u svi odjelima, a najveći broj njih iskustvo će steći u odjelu prodaje. Nakon završetka ljetne prakse polaznici će ući u bazu mogućih zaposlenika Coca-Cole HBC Hrvatska, ali i dobiti potvrdu o uspješno završenom programu koju će moći koristiti u natječajima za posao kod drugih poslodavaca.

Coke Summership jedan je od tri projekta kojima Coca-Cola doprinosi osnaživanju mladih. Od pokretanja programa u listopadu 2017. do kraja ove godine čak 1250 nezaposlenih mladih proći će kroz besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, a povodom obilježavanja 50 godina poslovanja u Hrvatskoj tvrtka će u okviru javnih sveučilišnih prostora projektom Stanica 50 urediti tri tzv. studentska središta (eng. hub).

O programu Coke Summership:
https://hr.coca-colahellenic.com/hr/poslovi/coke-summership/

 

O Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca Cola Company. Coca Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju putem šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara.

Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod vlasništvom drugih tvrtka. Coca Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good.

Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu https://hr.coca-colahellenic.com/hr/.

You may also read!

Iva Bahunek

Iva Bahunek dobitnica nagrade „The Great Sea Award“

U posljednjih 6 godina, na svjetskoj karti glavnih događanja u turističkom svijetu, nametnuo se kongres pod nazivom Mediterranean Tourism

Read More...
Forum Berlin

Burilović: Pristup njemačkom tržištu nije lagan, ali naše tvrtke su konkurentne

Održan Njemačko-hrvatski gospodarski forum „Njemačka je naš najvažniji vanjskotrgovinski partner i četvrti najveći izravni strani investitor u našu zemlju. Iako

Read More...
cappelli

Gastronomija sve važnija i daje dodatnu kvalitetu turizmu

Ministar turizma Gari Cappelli i i njegov pomoćnik Tonči Glavina u utorak su na Otvorenom danu Visoke škole Aspira

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.