3. Investicijski forum zdravlja, sporta i turizma adriatic regije

In Konferencije / savjetovanja
ahtobjava

3. AHT INVESTICIJSKI FORUM je međunarodni i regionalni B2B skup koji okuplja predstavnike medicinske, zdravstveno-turističke i turističke poslovne zajednice koji svojim poslovanjem čine široku zdravstvenu i turističku ponudu u Adriatic regiji.

AHT INVEST FORUM s jedne strane pruža mogućnost medicinskim i turističkim subjektima da se predstave široj javnosti i “buyerima“ – tour operatorima iz cijelog svijeta, predstavlja distributere i proizvođače medicinske i zdravstvene opreme i pametnih rješenja kojima se unapređuje poslovanje te je ukratko – burza zdravstveno – turističke ponude

S druge strane AHT INVEST FORUM predstavlja aktualne investicijske projekte iz „silver“ ekonomije, lječilišnog turizma, bolničkih usluga i zdravstveno-turističkih resorta. Ulagačima i developerima na raspolaganju su projekti, destinacija u regiji koje su se opredijelile za zdravstveno-turističku ponudu

Na AHT Invest Forum predstavit će se i zajednička platforma:

ADRIATIC HEALTH TOURISM
koja ima za cilj omogućiti nove izvore financiranja iz EU za zdravstveni turizam Adriatic regije čime se i cijela regija percipira kao cjelogodišnja zdravstveno turistička destinacija Europe.

Platformu podržavaju brojna državna tijela zemalja Adriatic regije što znači da je razvijanje ovog podneblja u smjeru zdravstvenog turizma započeto i da se novim priljevom kapitala može i treba izdići na još višu razinu.

Dosadašnja izdanja Foruma donijela su odlične rezulate, a posebno izdvajamo nedavno spajanje projekta „Pašman Rivijera“ i investitora – američke tvrtke Blackard Global, oboje predstavljenih Forumu a koji upravo ovih dana ulaze u poslovni odnos oko realizacije tog projekta, s predviđenim ulaganjem na nivou 450-500 milijuna EUR.

Poseban naglasak ovog trećeg izdanja Foruma stavlja se na sadašnju ponudu prezentaciju zdravstveno turističkih usluga kroz suradnju zdravstvene i hotelske industrije. Medicinskom wellnessu kao novoj ponudi u hotelskoj industriji posvećana je posebna pažnja i kroz posebnu radionicu te kroz prisustvo svjetskih eksperata u obradi same teme.

Također, predstavit će se i sofistirirana digitalna rješenja i ICT sektor za medicinsku i turističku industriju i modernu infrastrukturu.
Kao direktan kontakt omogućit ćemo i specijalizirani “Session sa Buyerima“ zdravstvenih i turističkih usluga iz emtivinih tržišta Europe i svijeta.

Neovisan o godišnjem dobu, temperaturama i meteorološkim uvjetima, zdravstveni turizam u najširem smislu, odnosno u suradnji s ostalim posebnim oblicima turizma može i treba postati razlogom putovanja u Hrvatsku tijekom svih 12 mjeseci.

Događaj se i ove godine odvija pod pokroviteljstvom najviših državnih institucija, Predsjednice RH gđe Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva turizma, Ministarstva zdravstva, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Središnjeg državnog ureda za šport, Hrvatskog olimpijskog odbora, Grada Zagreba, Hrvatske turističke zajednice.

Odazovite se i ne propustite nove ponude, nove prilike, nove projekte, nova rješenja

– Adriatic regija kao cjelogodišnja zdravstveno-turistička rivijera Europe –

Organizator: Medicinska Grupa d.o.o. i klasteri zdravstvenog turizma Adriatic regije

You may also read!

1-Inicijativa-30-za-2019-godinu

Raste broj članica HUP-ove inicijative 30%

U petak je u HUP-u još šesnaest vodećih tvrtki i medijskih kuća pristupilo HUP-ovoj Inicijativi 30%, a posebna gošća

Read More...
1-Pink ribbon

dm obilježava mjesec borbe protiv raka dojke

Tijekom listopada kupci u dm prodavaonicama mogu podržati donaciju Udruzi P.I.N.K. life U četvrtak, 12. rujna dm i partneri najavili

Read More...
Zavod za zapošljavanje

Revidirani podaci o broju zaposlenih

Podaci o broju zaposlenih iz administrativnih izvora u Hrvatskoj dosad su imali dosta manjkavosti, što je smanjivalo njihovu relevantnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.