Agrolaguna 10. godinu za redom na VINOcom-u

In Sajmovi i izložbe
Agrolaguna

Agrolaguna se ove godine, 10. godinu zaredom, predstavila na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, VINOcom, koji se održao 25. i 26. studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade. Za ovaj jubilej nagrađena je kristalnom vazom, koju je Agrolaguni uručio organizator festivala Ivan Dropuljić.

Na VINOcom-u predstavljena su Vina Laguna; Malvazija, Festigia Malvazija, Rose, Terrarossa, Mediteraneo, FestigiaCastello, FestigiaRiserva, Malvazija Vižinada, FestigiaRiserva i Malvazija Akacija.

Vino flaše
Vino s izložbe

VINOcom je prestižni festival koji se svrstao u jednu od vodećih manifestaciju u Hrvatskoj pa i u regiji u kategoriji vina i gastronomije. Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vinu i hrani, kao nezaobilaznom dijelu hrvatske gastro i turističke ponude. Na festivalu se prezentiraju i degustiraju vina, sljubljivaju vino i hrana, održavaju eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane. Festival Vinocom također svake godine ima i humanitarnu notu.

Naime, ovakvi festivali na kojima se svake godine predstavljaju i kvalitetna i vrhunska vina Agrolagune zasigurno su važna poveznica s istinskim ljubiteljima vina.

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.