Agrolaguna 10. godinu za redom na VINOcom-u

In Sajmovi i izložbe
Agrolaguna

Agrolaguna se ove godine, 10. godinu zaredom, predstavila na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, VINOcom, koji se održao 25. i 26. studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade. Za ovaj jubilej nagrađena je kristalnom vazom, koju je Agrolaguni uručio organizator festivala Ivan Dropuljić.

Na VINOcom-u predstavljena su Vina Laguna; Malvazija, Festigia Malvazija, Rose, Terrarossa, Mediteraneo, FestigiaCastello, FestigiaRiserva, Malvazija Vižinada, FestigiaRiserva i Malvazija Akacija.

Vino flaše
Vino s izložbe

VINOcom je prestižni festival koji se svrstao u jednu od vodećih manifestaciju u Hrvatskoj pa i u regiji u kategoriji vina i gastronomije. Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vinu i hrani, kao nezaobilaznom dijelu hrvatske gastro i turističke ponude. Na festivalu se prezentiraju i degustiraju vina, sljubljivaju vino i hrana, održavaju eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane. Festival Vinocom također svake godine ima i humanitarnu notu.

Naime, ovakvi festivali na kojima se svake godine predstavljaju i kvalitetna i vrhunska vina Agrolagune zasigurno su važna poveznica s istinskim ljubiteljima vina.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.