Aminess Grand Azur Hotel nositelj Travelife Gold certifikata

In Iz zemlje
1-Aminess Grand Azur Hotel

Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću dobio je prestižni certifikat Travelife Gold, jednu od najprestižnijih priznanja za održivo poslovanje u turizmu kojom se potvrđuje da se hotel pridržava najstrožih etičkih i ekoloških standarda u svom poslovanju. Zaštite okoliša, životinja i bioraznolikosti, lokalne kulture i naslijeđa, odnos prema lokalnoj zajednici i djelatnicima te podrška lokalnoj ekonomiji samo su neka od standarda koje je uspješno zadovoljio Aminess Grand Azur Hotel.

Travelife je međunarodni certifikacijski sustav koji promiče održivost unutar turističke industrije koja je bitan segment turističkog poslovanja, čime se pomaže očuvanju jedinstvenih prirodnih i kulturnih osobitosti destinacije. Travelife ima otprilike 1500 članova u više od 50 zemalja diljem svijeta, a ovaj certifikat priznaje i promiče krovna svjetska ustanova za održivost u turizmu, GSTC – Global Sustainable Tourism Council.

Ponosni smo što Aminess Grand Azur Hotel zadovoljava najviše standarde održivog razvoja. Certifikat Travelife Gold rezultat je našeg kontinuiranog i predanog rada na ovom području s čime se planiramo nastaviti baviti i u budućnosti. Ovaj certifikat ujedno je i potvrda naših dosadašnjih postignuća i nastojanja da svim našim gostima omogućimo što ugodniji boravak“, izjavila je Marina Brčić, direktorica Aminess Grand Azura.

U svakoj od 185 soba i apartmana goste Aminess Grand Azur Hotela očekuje panoramski pogled na more koje Pelješac spaja s obližnjom Korčulom. Hotel nudi dva obnovljena vanjska bazena sa slatkom vodom i terasu za sunčanje, a restorani poslužuju jela mediteranske kuhinje pripremljena s domaćim maslinovim uljem, uz izbor lokalnih crnih vina.

Uz Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću, Aminess Lume Hotel na Korčuli također je od ove godine ponosni nositelj certifikata Travelife Gold, dok je Aminess Maestral Hotel u Novigradu nositelj certifikata od 2013. godine.

You may also read!

METRO podržava lokalne proizvođače i razvoj domaće gastro ponude

METRO podržava lokalne proizvođače i razvoj domaće gastro ponude

METRO poziva hrvatske dobavljače da plasiraju svoje proizvode putem METRO-ovih prodajnih centara, U sklopu projekta „Stvoren za hrvatski meni“, METRO

Read More...
grcic

Održan sastanak s Udrugom slijepih Sisačko-moslavačke županije – Sisak na temu digitalne pristupačnosti

Digitalna pristupačnost bila je tema predstavnika Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije – Sisak, Instituta za integrirano-inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i

Read More...
Kaufland

Kaufland: Našim kupcima nudimo isključivo domaću lubenicu

Sezona lubenica u punom je jeku, a ovoj slatkoj i osvježavajućoj ljetnoj poslastici teško je odoljeti u vrućim ljetnim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.