Aminess hoteli i kampovi na Danima poslova u turizmu u Osijeku, Zagrebu i Splitu

In Novi turistički kapaciteti
Aminess

Aminess hoteli i kampovi predstavit će sve prednosti rada u kompaniji na nadolazećim sajmovima Dani poslova u turizmu koji će se održati u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

U svojim hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli, Aminess u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika među kojima su zaposlenici na određeno i neodređeno, pripravnici, učenici te studenti. Za ovogodišnju turističku sezonu Aminess traži kvalitetan stručni i pomoćni kadar u odjelima hrane i pića, domaćinstva i animacije, a primat će se prijave i za odjele recepcije, sporta, hortikulture i održavanja.

„Pozivamo motivirane i talentirane pojedince da nas dođu posjetiti na Danima poslova u turizmu 2020. godine, apliciraju za neku od ponuđenih radnih pozicija, dobiju priliku za rad i učenje kroz stručne edukacije te u Aminessu razvijaju buduću karijeru u turizmu i hotelijerstvu“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Kompanija osigurava prehranu i smještaj svim sezonskim zaposlenicima u destinacijama u kojima posluje, a sezonu će dočekati i otvorenjem novog hotela za zaposlenike u Novigradu. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala i moderno opremljene sobe. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Svim zaposlenicima plaćeni su putni troškovi za dolazak na mjesto rada, a po isteku sezone refundiraju se i troškovi za povratak kući. Aminess kontinuirano radi i na paketu beneficija pa su zaposlenicima, uz redovna i stimulativna mjesečna primanja, na raspolaganju i dodatne beneficije poput božićnica, regresa, dara djetetu, dara u naravi, isplate jubilarnih nagrada, plaćenog dopusta, nagrade studentima i učenicima na stručnoj praksi, programa stipendiranja, jednokratne pomoći pri rođenju djeteta, solidarne pomoći, naknade za odvojeni život, izbora slobodnog dana, popusta na wellness usluge i teretane, povoljnijih uvjeta kreditiranja i bankovnog poslovanja i slično.

Bez obzira na status radnog odnosa, svim je zaposlenicima omogućen i širok izbor edukacija pa tako kreće i druga sezona projekta Aminess Gourmet Lab-a koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i certifikat Poslodavac partner čiji je Aminess ponosni nositelj od 2017. godine, a prošle je godine bio jedina turistička kompanija kojoj je dodijeljen ovaj prestižni certifikat.

Na Danima poslova u turizmu Aminess će biti prisutan u Osijeku 17. siječnja, u Zagrebu 22. siječnja te u Splitu 31. siječnja. Svi koji će biti spriječeni osobno doći na neki od sajmova, od 22. do 29. siječnja mogu posjetiti i online sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr te provjeriti otvorene pozicije u Aminess hotelima i kampovima.

You may also read!

wallstreet

Wall Street: Skori početak objave poslovnih rezultata pandemiju pogurao u drugi plan

Na Wall Streetu su protekloga tjedna najvažniji indeksi porasli, pri čemu Nasdaq na rekordnu razinu, dok se investitori pozicioniraju

Read More...
eu

Još jedan velik korak Hrvatske u procesu europskih integracija

U petak potvrđen ulazak Hrvatske u Europski tečajni mehanizam ERM II i bankovnu uniju još je jedan velik uspjeh

Read More...
Gari Capelli

Cappelli: Slovenski turisti ne moraju brinuti oko dolaska

Ministar turizma Cappelli rekao je u petak nakon posjeta Sloveniji gdje je bio u pratnji premijera Plenkovića, da se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.