Aminess Hoteli i Kampovi nacionalni pobjednici

In Iz zemlje
Aminess

Aminess hoteli i kampovi su u sklopu ovogodišnjih European Business Awardsa osvojili nagradu u kategoriji The Elite Award for Growth Strategy of the Year kao nacionalni pobjednici. Nagradu je na prošlotjednoj svečanoj dodjeli u Varšavi, u ime Aminessa preuzeo direktor prodaje i marketinga Mladen Knežević.

Više od 112.000 prijava stiglo je iz čitave Europe za nagradu EBA koja se dodjeljuje u 12 različitih kategorija od kojih svaka ima specifične kriterije ocjenjivanja. Aminess hoteli i kampovi nagradu su osvojili nakon što su ušli u uži krug natjecanja nazvan Ones To Watch i time još jednom potvrdili svoju predanost vrhunskoj usluzi, inovacijama, neprekidnom razvoju te izgradnji i održavanju dugoročnih pozitivnih odnosa s gostima i zaposlenicima.

European Business Award dodjeljuje se od 2007. godine tvrtkama u europskoj poslovnoj zajednici koje svojim djelovanjem promiču uspješnost, inovativnost i etičnost. Tijek ocjenjivanja, odabira te, naposljetku, dodjeljivanja nagrada dugotrajan je i opsežan. Tako je stručni žiri nakon primitka više od 112.000 prijava u prosincu prošle godine odabrao njih 2.898 na razmatranje, a nacionalni su pobjednici u završnom krugu morali odraditi prezentaciju svojeg poslovanja, odgovarati na zahtjevna pitanja, opravdati zašto baš oni zaslužuju nagradu, što je odrađeno uživo kroz nekoliko sati pred žirijem od čak 50 sudaca.

„Ova nagrada potvrda je uspješnog razdoblja koje su obilježili rast poslovanja, osnaživanje naše pozicije na postojećem te otvaranje novih tržišta. Glavni razlozi rasta tvrtke jesu proaktivan pristup prodajnim i marketinškim aktivnostima, investicijska ulaganja u proteklih pet godina te odnosi prema zaposlenicima, gostima i partnerima što je i sažeto u našem sloganu „Veze koje traju“. Izuzetno nam je drago što je i međunarodni žiri EBA-e prepoznao naša kontinuirana ulaganja u razvitak i unapređenje usluga te temeljnu vrijednost naše tvrtke – stvaranje dugoročnih odnosa s gostima, zaposlenicima i lokalnom zajednicom. To se pokazuje ključnim za uspješnost našeg poslovanja te nas potiče na razvoj novih ideja, specifičnih projekata i proizvoda koji stvaraju dodatnu vrijednost“, izjavio je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminessu, a dodao je kako je ovo priznanje rezultat zajedničkog rada i zalaganja svih zaposlenika te poticaj za daljnja ulaganja.

Dodjeli nagrada nazočila je i veleposlanica RH u Poljskoj, dr.sc.Andrea Bekić, te ju popratila srdačnim čestitkama: „S velikim zadovoljstvom dočekala sam ovogodišnje nagrade European Business Awards (EBA) a posebno onu u kategoriji The Elite Award for Growth Strategy of the Year, koju su na nacionalnoj razini osvojili Aminess Hoteli i Kampovi. To je zasluženi uspjeh naše tvrtke s više od 40 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima i kampovima. Prepoznatljivost i uspjeh Aminessa rezultat su dugotrajne orijentacije prema visokokvalitetnom turizmu, a nagrade poput ove najnovije potvrda su da je riječ o jednoj najsuvremenijih i inovativnom razvoju poslovanja najpredanijih tvrtki u Hrvatskoj.“

O Aminess hotelima i kampovima
Aminess Hotels & Campsites već dugi niz godina uspješno pružaju izvrsnost u segmentu hotelijersko-turističkih usluga na području Istre i Dalmacije. Osim osnovne smještajne turističke ponude tvrtka je konstantno usmjerena praćenju trendova i ulaganju u razne segmente na području gourmeta, sportske rekreacije i wellnessa.

Svojim gostima pružaju vrhunsku, individualiziranu uslugu kroz 4 hotela (dva u Istri i dva u Dalmaciji) te kroz dva kampa u Novigradu, Istri. U Novigradu se nalaze hoteli Aminess Maestral Hotel 4* i Aminess Laguna Hotel 3* te kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4*. Od 2012. godine Aminess svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s Aminess Lume Hotel 4* na otoku Korčuli te od 2014. godine i na Aminess Grand Azur Hotel 4* u Orebiću na poluotoku Pelješcu.

Strateški cilj i mjerilo uspjeha svih naših aktivnosti je prepoznavanje zahtjeva, potreba, želja i očekivanja naših gostiju te je zato osnovni zadatak svih koji sudjeluju u procesu osigurati vrhunsku uslugu smještaja, hrane i pića te svih popratnih sadržaja. Politikom kvalitete kao temeljem poslovnog upravljanja Aminess hotelima i kampovima izražavamo naš odnos prema zainteresiranim subjektima, a naročito gostima, vlasnicima, radnicima, dobavljačima, lokalnoj zajednici, okolišu i zakonu.

You may also read!

Međimrski gospodarski forum

Međimurski Gospodarski Forum pokazao smjer daljnjeg razvoja Hrvatske

U prostorijama zgrade VMD Grupe u Zagrebu danas je održan prvi Međimurski Gospodarski Forum u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje,

Read More...
Lidl Hrvatska_Global Gap

Svi Lidlovi dobavljači do kraja 2018. imat će certifikat Global G.A.P.

Samo najbolje voće i povrće certificiranih dobavljača Svi dobavljači voća i povrća trgovačkog lanca Lidl Hrvatska će do kraja 2018.

Read More...
katavicivica

Ivica Katavić novi predsjednik Udruženja trgovine HGK

Na sjednici predstavljena analiza trgovine na malo od 2007. do 2018. Udruženje trgovine Hrvatske gospodarske komore održalo je plenarnu sjednicu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.