Anita Brkanić Debelić nova je članica Uprave i direktorica financija u METRO Cash & Carry Hrvatska

In Karijere
1-Anita Brkanic Debelic METRO

Od početka rujna, Anita Brkanić Debelić preuzela je funkciju direktorice financija i članice Uprave tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska. Prije dolaska na novu poziciju u Hrvatskoj, Anita Brkanić Debelić tijekom četiri godine je obavljala dužnost direktorice financija u poljskom ogranku tvrtke METRO Cash & Carry, čiji veleprodajni centri u Poljskoj djeluju pod imenom MAKRO Cash & Carry.

Anita Brkanić Debelić karijeru u METRO-u započela je 2001. godine kao voditeljica Odjela za kontroling i administraciju u METRO C&C Hrvatska, a 2006. godine preuzima funkciju direktorice financija u METRO C&C Bugarska. Nakon toga, iskustvo na poziciji direktorice financija u METRO C&C, Anita Brkanić Debelić stekla je tijekom trinaest godina na tržištima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj i Poljskoj.

Prije dolaska u METRO Grupu Anita Brkanić Debelić radila je kao menadžerica financijskog planiranja i analitike u kompaniji Abbott Laboratories GMBH u njemačkom Wiesbadenu.

Na poziciji koju je donedavno obnašao Rainer Tigges, Anita Brkanić Debelić kao direktorica financija i članica Uprave u METRO Cash & Carry Hrvatska bit će zadužena za vođenje financija i provedbu planova u skladu sa strateškim razvojem poslovanja koje se fokusira na jačanje ponude i usluga za ugostiteljski sektor te neovisne trgovce kroz veleprodajne centre i uslugu dostave. U narednom periodu njezin prioritet bit će jačanje slobodnog novčanog toka i radnog kapitala te povećanje poslovne efikasnosti uz naglasak na uvođenje digitalnih rješenja i ljudske potencijale, odnosno razvoj talenata za financijske aspekte poslovanja.

You may also read!

1-Inicijativa-30-za-2019-godinu

Raste broj članica HUP-ove inicijative 30%

U petak je u HUP-u još šesnaest vodećih tvrtki i medijskih kuća pristupilo HUP-ovoj Inicijativi 30%, a posebna gošća

Read More...
1-Pink ribbon

dm obilježava mjesec borbe protiv raka dojke

Tijekom listopada kupci u dm prodavaonicama mogu podržati donaciju Udruzi P.I.N.K. life U četvrtak, 12. rujna dm i partneri najavili

Read More...
Zavod za zapošljavanje

Revidirani podaci o broju zaposlenih

Podaci o broju zaposlenih iz administrativnih izvora u Hrvatskoj dosad su imali dosta manjkavosti, što je smanjivalo njihovu relevantnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.