Aparati za kavu Minute coffee to go, postavljeni u više od 60 Konzumovih prodavaonica

In HoReCa
Coffe to go

Iako su naši omiljeni kafići privremeno zatvoreni zbog epidemije, ne moramo se odreći omiljenog rituala ispijanja vrhunske kave koji će nas razveseliti, razbuditi i dati nam dodatnu energiju. U to se uvjerio i Ivan Šarić koji je svoju šalicu sreće i zadovoljstva pronašao u Konzumu.

Zahvaljujući aparatima za kavu Minute coffee to go, postavljenima u više od 60 Konzumovih prodavaonica u 26 gradova diljem Hrvatske, Konzumovi kupci mogu uživati u kavi iznimnog okusa i vrhunske kvalitete renomiranih proizvođača. Riječ je, naime, o posebnim aparatima s ugrađenim mlincem koji svaku šalicu kave pripremaju iz svježe mljevenih zrna te je tako užitak u omiljenom napitku izvornog i punog okusa zajamčen. Ovisno o lokaciji, kupac može izabrati espresso, produženi espresso, caffe latte, machiatto, capuccino ili drugi omiljeni napitak, a za one kojima kava ipak nije dio svakodnevnih rituala, tu je mirisni kakao koji će ih u trenu ugrijati i izmamiti im osmijeh na lice.

Postavljanjem aparata za kavu Minute coffee to go Konzum svojim kupcima pruža mogućnost uživanja u vrhunskoj kavi usred užurbanog dnevnog ritma, i to po vrlo povoljnoj cijeni od samo 6 kuna za bilo koji izabrani napitak. Popis prodavaonica u kojima se nalaze aparati za kavu Minute coffee to go dostupan je na internetskoj stranici konzum.hr.

You may also read!

covid

Nepravedna podjela cjepiva stajala bi svjetsko gospodarstvo tisuće mlrd dolara

Ako bogate zemlje osiguraju glavninu cjepiva protiv covida 19, a zemlje u razvoju ostanu uglavnom praznih ruku, kao što

Read More...
Erste

Erste banka građanima s područja pogođenih potresom omogućava odgodu otplate kredita do 12 mjeseci

Svojim klijentima, građanima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i okolnih županija pogođenih potresom, kojima je nekretnina u mjestu boravišta

Read More...
sajam

Udruga hrvatskih sajmova Stožeru: Sjetite se i nas, kada ćete nam dozvoliti rad?

Udruga hrvatskih sajmova u ponedjeljak je otvorenim pismom pozvala Stožer civilne zaštite RH da uvaži i postojanje sajmova i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.