Artifex – znatna pomoć Obrtničke komore Zagreb obrtnicima u poslovanju

In Korisno
1-hok-zgrada

Obrtnička komora Zagreb 13. je listopada 2017. godine uz potporu Grada Zagreba pokrenula projekt Artifex- zajednička prodaja – „Obrtnička shopping zona Zagreb“ koji ima za cilj promidžbe i promocije obrtničkih proizvoda.

Po uzoru na velike trgovačke lance Komora je okupila obrtnike iz užeg centra starog Zagreba koji imaju dugu tradiciju kako bi kroz kuponsku prodaju – poklon bonovi uz popust približila građanima unikatne, hand made proizvode vrhunske kvalitete, po mjeri, i usluge naših članova. U projekt su uključene brojne obrtničke struke / u prvom objavljivanju njih 46/: cvjećari, krznari, klobučari, zlatari, frizeri, krojači, dizajneri, uramljivači slika, obućari, fotografi, optičari, izrada rukotvorina i dr.

To je ujedno i nadogradnja projekta Zagrebcrafts koji na Internet stranicama promovira stare tradicijske i deficitarne obrte, a također i projekta Artifex zajednička nabava u kojem našim obrtnicima nudimo pogodnosti kupnje kod brojnih dobavljača.

Želja nam je na ovaj način vratiti građane u centar grada, oživiti staru gradsku jezgru, te potaći građane na kupnju proizvoda vrhunske kvalitete u izradi naših obrtnika.

Početkom 2015. godine započeo je projekt Artifex – zajednička nabava koji ima za cilj obrtnicima smanjiti ulazne troškove nabave opreme, repromaterijala, energenata i dr. u tom smislu Obrtnička komora Zagreb je do danas zaključila sporazume o suradnji na ovom projektu s više od 85 dobavljača od kojih su najtraženiji HEP- opskrba, INA, Pevec, Makro-Mikro, HGSPOT, Allianz osiguranje, Raiffeisen Bank, ali i brojni drugi dobavljači o kojima možete više doznati na našoj web stranici www.okz.hr Klikom na logo svakog od dobavljača doznati ćete dogovorene popuste. Također objavljen je i pravilnik o pravima i obvezama članova u Artifexu, što bi bilo dobro pročitati.

Projekt je vrlo jednostavno zamišljen, pravo sudjelovanja imaju svi obrtnici članovi OKZ-a koji uredno podmiruju komorski doprinos. Postupak provjere urednog članstva je vrlo jednostavan. Prilikom kupnje dobavljač upisuje OIB obrtnika u posebno kreiran informatički program www.okz.hr/artifex, s kojim je u konstantnoj vezi, te momentalno dobiva podatak da li se obrtniku može ili ne može odobriti ugovoreni popust. Neki od dobavljača imaju svoje korisničke kartice / INA, Auto kuća Tokić/ o čemu se također može informirati klikom na logo dobavljača.
Obrtnici se učlanjuju u projekt elektronski, popunjavanjem pristupnice na web stranici, ili dolaskom u OKZ, odnosno dostavom pristupnice koju također objavljujemo u Obrtničkom listu. Do sada ovaj projekt koristi više od 6000 naših članova, a želja nam je da ga koriste svih 17.500 članova koliko ih ima OKZ.
Pored ovih projekata obrtnici mogu koristiti i projekt Zagreb Crafts web platformu na kojoj se reklamiraju stari tradicjiski i umjetnički obrti grada i županije, www.zagrebcrafts.hr

You may also read!

keks

Predstavljen KEKS Pay – jedinstvena aplikacija za besplatno slanje i primanje novaca

Erste banka u utorak je predstavila inovativnu mobilnu aplikaciju pod nazivom KEKS Pay, koja omogućava brzo i sigurno slanje

Read More...
Osječajnik

Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno mjesto zagrebačkog Adventa

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa

Read More...
dm

Tisuće građana podržalo dm-ovu donaciju namijenjenu za istraživanje raka prostate

U utorak, 11. prosinca dm je predao donaciju od 64.700 kuna Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Donaciju

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.