Atraktivnim adventskim programom i dekoracijama Maistra spremno dočekuje svoje goste

In HoReCa
Maistra spremno dočekuje svoje goste

Dekoracijama poznatog akademskog slikara, cvjećara i dizajnera interijera Saše Šekoranje te zanimljivim adventskim programom na Lungomare Plazi Maistra Collection hoteli spremno dočekuju svoje goste u prosincu.

S prvim vikendom u prosincu na Lungomare šetnici podno Grand Parka svi posjetioci imat će priliku degustirati tradicionalne istarske proizvode uz mogućnost kupnje istih za prigodni adventski poklon. U osam adventskih kućica bit će prisutni Prodan tartufi, Pisinium pršut, Reginex pekarski proizvodi i kolači, Agrolaguna vina, Kumparička sirevi, japanske delicije restorana Tekka by Lone, kokteli i kuhano vino Katarina’s Patisserie te promotivni proizvodi ACI-ja, koji je uz Konzum sponzor ovogodišnjeg, novog koncepta Advent Rovinj. Osim adventskih kućica restorani Primi Terreni i Katarina’s pripremili su poseban adventski meni, organiziran je program za najmlađe te nastupi klape Valdibora, plesne skupine Roxanne, rovinjskih mažoretkinja, limene glazbe i DJ-a. Brojne trgovine nudit će zanimljiv asortiman odjeće i obuće, niche parfema, kozmetike, nakita, modnih dodataka, poznatih međunarodnih i hrvatskih kultnih brandova s prigodnim popustom. Program na Lungomare plazi odvijat će se svake subote i nedjelje od 10 do 17 sati te za blagdane 26. prosinca i 6. siječnja.

Ponajbolji Maistrini rovinjski hoteli koji su otvoreni tijekom adventa – Grand Park Hotel Rovinj, Lone i Adriatic, kao i svake godine dekorirani su atraktivnim instalacijama, koje potpisuje Saša Šekoranja. Ovog puta, za razliku od dosadašnjih godina, iste su inspirirane morem i motivima lokalne baštine.

Vrijedi spomenuti da je cjelokupna adventska ponuda i program dio novog, unikatnog koncepta ovogodišnjeg izdanja Advent Rovinj – Božić s mora, koji se uređenjem, gourmet ponudom i programom oslanja se na rovinjsku tradiciju. Po prvi put program se odvija na tri ključne lokacije: advent na Lungomare Plazi kao moderna verzija adventa, takozvani tradicionalni advent ispred crkve sv. Eufemije, gdje su postavljene ručno izrađene jaslice u prirodnoj veličini, te treća lokacija, autohtoni advent, na glavnom gradskom trgu, gdje će se od 9. prosinca moći kušati autohtoni specijaliteti uz nastup brojnih bendova i klizalište.

Glavna zvijezda ovogodišnjeg ugođaja i uređenja grada tradicionalna je rovinjska batana, simbol lokalne zajednice, postavljena na nekoliko lokacija u gradu i u moru ispred rovinjske rive, gdje je ukrašena predimenzioniranim svjetlećim zvijezdama, što je ovogodišnja posebna atrakcija.

Novi koncept događanja u prosincu nastao je suradnjom i sinergijom grada, Maistre, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, ekomuzeja Batana te udruga, ustanova i ugostitelja koji sudjeluju u organizaciji programa. Koncept uređenja izrađen je u suradnji sa Šašom Šekoranjom.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle nakon povećanja kamata Feda i ECB-a

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno porasle jer se ulagači nadaju da će uskoro završiti ciklus

Read More...
PBZ

Intesa Sanpaolo blago povećala dobit i prihod u 2022.

Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o blagom rastu dobiti i prihoda u 2022. godini, uz veće

Read More...
Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštani poremećaji pripadaju najčešćim oboljenjima povezanima s radom. Ti poremećaji pogađaju milijune radnika diljem Europe i koštaju poslodavce milijarde

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design