Atraktivnim adventskim programom i dekoracijama Maistra spremno dočekuje svoje goste

In HoReCa
Maistra spremno dočekuje svoje goste

Dekoracijama poznatog akademskog slikara, cvjećara i dizajnera interijera Saše Šekoranje te zanimljivim adventskim programom na Lungomare Plazi Maistra Collection hoteli spremno dočekuju svoje goste u prosincu.

S prvim vikendom u prosincu na Lungomare šetnici podno Grand Parka svi posjetioci imat će priliku degustirati tradicionalne istarske proizvode uz mogućnost kupnje istih za prigodni adventski poklon. U osam adventskih kućica bit će prisutni Prodan tartufi, Pisinium pršut, Reginex pekarski proizvodi i kolači, Agrolaguna vina, Kumparička sirevi, japanske delicije restorana Tekka by Lone, kokteli i kuhano vino Katarina’s Patisserie te promotivni proizvodi ACI-ja, koji je uz Konzum sponzor ovogodišnjeg, novog koncepta Advent Rovinj. Osim adventskih kućica restorani Primi Terreni i Katarina’s pripremili su poseban adventski meni, organiziran je program za najmlađe te nastupi klape Valdibora, plesne skupine Roxanne, rovinjskih mažoretkinja, limene glazbe i DJ-a. Brojne trgovine nudit će zanimljiv asortiman odjeće i obuće, niche parfema, kozmetike, nakita, modnih dodataka, poznatih međunarodnih i hrvatskih kultnih brandova s prigodnim popustom. Program na Lungomare plazi odvijat će se svake subote i nedjelje od 10 do 17 sati te za blagdane 26. prosinca i 6. siječnja.

Ponajbolji Maistrini rovinjski hoteli koji su otvoreni tijekom adventa – Grand Park Hotel Rovinj, Lone i Adriatic, kao i svake godine dekorirani su atraktivnim instalacijama, koje potpisuje Saša Šekoranja. Ovog puta, za razliku od dosadašnjih godina, iste su inspirirane morem i motivima lokalne baštine.

Vrijedi spomenuti da je cjelokupna adventska ponuda i program dio novog, unikatnog koncepta ovogodišnjeg izdanja Advent Rovinj – Božić s mora, koji se uređenjem, gourmet ponudom i programom oslanja se na rovinjsku tradiciju. Po prvi put program se odvija na tri ključne lokacije: advent na Lungomare Plazi kao moderna verzija adventa, takozvani tradicionalni advent ispred crkve sv. Eufemije, gdje su postavljene ručno izrađene jaslice u prirodnoj veličini, te treća lokacija, autohtoni advent, na glavnom gradskom trgu, gdje će se od 9. prosinca moći kušati autohtoni specijaliteti uz nastup brojnih bendova i klizalište.

Glavna zvijezda ovogodišnjeg ugođaja i uređenja grada tradicionalna je rovinjska batana, simbol lokalne zajednice, postavljena na nekoliko lokacija u gradu i u moru ispred rovinjske rive, gdje je ukrašena predimenzioniranim svjetlećim zvijezdama, što je ovogodišnja posebna atrakcija.

Novi koncept događanja u prosincu nastao je suradnjom i sinergijom grada, Maistre, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, ekomuzeja Batana te udruga, ustanova i ugostitelja koji sudjeluju u organizaciji programa. Koncept uređenja izrađen je u suradnji sa Šašom Šekoranjom.

You may also read!

Valamar Amicor Green

Valamar Amicor Green Resort u najužem izboru za europski ‘Hotel Innovation Award 2023′

Valamar Amicor Green Resort izabran je kao jedan od tri finalista za „Hotel Innovation Award 2023“ priznanje koje se

Read More...
Cromaris obilježio 40. godišnjicu

Cromaris obilježio 40. godišnjicu početka mrijesta u Ninu

Kako bi obilježili prve početke mrijesta brancina, Cromaris je u svom mrijestilištu u Ninu priredio svečano obilježavanje 40. godišnjice

Read More...
eib

EIB i HBOR osigurali nova sredstva za financiranje u Hrvatskoj u iznosu pola milijarde eura

Očekuje se da će se novim sporazumom između Europske investicijske banke (EIB) i Hrvatske banke za obnovu i razvitak

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design