Autor „Milijunaša s ulice“ dolazi na Interliber

In Sajmovi i izložbe
interliber

Interliber, najveći sajam knjiga u regiji s ponosom najavljuje gostovanje svjetski poznatog pisca i indijskog diplomata, Vikasa Swarupa po čijem je romanu Q&A (Questions and Answers odnosno Pitanja i odgovori) nastao poznati, višestruko nagrađivani film „Milijunaš s ulice“.

Q&A je prvi roman koji je napisao, a objavljen je 2005. godine na čak 43 jezika. Filmska verzija Q&A pod nazivom ‘Slumdog Millionaire’, redatelja Dannyja Boylea, osvojila je više od 70 nagrada uključujući četiri Zlatna globusa, 7 BAFTA-a i nevjerojatnih 8 Oscara.

Kao glavni gost, prvi dan Interlibera održat će interaktivno predavanje pod nazivom „The Talk: Vikas Swarup“ na kojem će, između ostalog, rado odgovarati i na pitanja iz publike. Nakon predavanja uslijedit će potpisivanje knjige „Milijunaš s ulice“.

Vikas Swarup rođen je u Indiji, a završio je povijest, psihologiju i filozofiju. Nakon završetka studija pridružio se indijskoj službi vanjskih poslova. U svojoj diplomatskoj karijeri obnašao je dužnost u Turskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Etiopiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Južnoj Africi. Služio je kao generalni konzul u Japanu, službeni glasnogovornik indijskog Ministarstva vanjskih poslova u New Delhiju te je bio visoki povjerenik Indije za Kanadu.

Njegov dolazak na Interliber bit će jedinstvena prilika za sve ljubitelje knjiga da se susretnu uživo s autorom koji je osvojio srca čitatelja cijelog svijeta svojom dirljivom i inspirativnom pričom.

Interliber se održava od 7. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Očekuje vas najveći izbor književnih naslova na jednom mjestu, sajamski popusti, susreti s domaćim i stranim autorima kao i bogat svakodnevni popratni program.

You may also read!

CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Na ZV-u uskoro CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

U zajedničkom terminu od 30. studenog do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede,

Read More...
CoPres BusinessEurope

Poslovna poruka belgijskom predsjedanju EU – suočavanje s izazovima i jačanje europskog gospodarstva za budućnost

Predsjednici i glavni direktori poslodavačkih organizacija, članica BusinessEurope-a okupili su se u Bruxellesu na poziv Udruge poslodavaca u Belgiji,

Read More...
wall

Dolar pao prema košarici valuta drugi tjedan zaredom, euro ojačao

Na valutnim je tržištima vrijednost dolara prema košarici valuta pala i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagači vjeruju da

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design