AUTOTO – sigurni automobili, sretni vozači

In Tvrtke i tržišta
Autoto

Autoto je na hrvatskom tržištu u nekoliko godina postao jedan od vodećih prodavatelja pouzdanih i sigurnih rabljenih automobila. S preko 11 brandova i velikim brojem vozila u ponudi, Autoto pokriva sve potrebe kupaca rabljenih vozila, kontinuirano održavajući visoke standarde sigurnosti.

  • U nekoliko godina rada Autoto je postao jednim od vodećih prodavatelja pouzdanih i sigurnih rabljenih automobila na hrvatskom tržištu
  • Aktualno s preko 11 brandova i velikim brojem vozila na izboru kupcima
  • Detaljan pregled vozila u 137 točaka, tehnički i estetski besprijekorni automobili
  • Jamstvo u trajanju 24 mjeseca ili 24.000 kilometara
  • 30 dana bez brige
  • U aktraktivnoj Autoto ponudi financiranja gospodarska vozila već od 429 kuna mjesečno, a osobna vozila već od 607 kuna mjesečno

Autoto je pripremio atraktivnu ponudu financiranja u kojoj kupci mogu nabaviti gospodarska vozila već od 429 kuna mjesečno, a osobna vozila već od 607 kuna mjesečno.

Osim vrhunskih cijena, Autoto nudi:

• Isporuku vozila odmah
• Detaljan pregled vozila u 137 točaka
• Dvogodišnje jamstvo ili 24.000 kilometara

Svaki automobil u Autoto ponudi prolazi dezinfekciju i detaljan pregled 137 sastavnih dijelova s kojim se dobiva precizan uvid u stanje automobila.

Svi zainteresirani i potencijalni kupci uvijek dobivaju najtočnije podatke o automobilu jer je misija Autoto auto kuće stvoriti osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom pa iz tog razloga Autoto svakom kupcu omogućuje 30 dana ili 1000 km bezbrižnje vožnje kako bi se sam kupac u potpunosti uvjerio u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila. Ukoliko kupac za vrijeme prvih 30 dana uoči nedostatak na kupljenom automobilu, Autoto u potpunosti snosi trošak otklanjanja opravdanih kvarova.

Ponuda vrijedi za kupnju vozila sa zalihe. Količine su ograničene.

Sva vozila iz Autoto ponude dolaze s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24 tisuće kilometara, a više detalja o Autoto ponudi se može pronaći na: www.autoto.hr/.

You may also read!

industry

Oporavak europske industrijske proizvodnje u svibnju – u Hrvatskoj blaži pad

Europska industrijska proizvodnja oporavila se u svibnju u odnosu na travanj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa dok je

Read More...
otp_banka

OTP banka snižava kamatne stope za kredite vezane uz NRS

OTP banka je u utorak najavila da od početka kolovoza snižava kamatne stope na kredite građana u eurima i

Read More...
Huawei

Dvoznamenkasti rast Huaweija u prvoj polovici 2020.

Huawei je objavio poslovne rezultate za prvu polovicu 2020. koji pokazuju kako je kompanija u tom razdoblju ostvarila prihod

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.