Bebivita vas poziva da napišite poruku svom djetetu i izložite ju u muzeju

In Brandovi
Bebivita

Kada biste dobili priliku javno poručiti svojem djetetu kako se osjećate jer je baš ono dio vašeg života, što biste napisali? Kojim biste ga riječima podržali na njegovom putu? Bebivita, kao prijatelj mama i beba te brend koji brine o rastu i razvoju svakog djeteta, smatra da treba slaviti poseban odnos mama i beba jer je to – umjetnost života. Stoga poziva sve majke da sudjeluju u stvaranju trajnog spomenika majčine ljubavi prema djetetu, kroz akciju nazvanu upravo tako – „Umjetnost života“.

Djela su važna, ali nikako ne smijemo zaboraviti mudre riječi

Mnoge stvari o kojima majke promišljaju kada dobiju dijete, ali i tijekom godina njegova života, nikada ne izgovore na glas. Ponekad svoje želje i strahove stave na papir, u formi dnevnika, pjesama, slika ili sličnog umjetničkog djela. Svjesna važnosti pokazivanja takvih poruka djeci, Bebivita ih je odlučila ovjekovječiti. Sve poruke koje majke žele uputiti djeci, mogu napisati na stranici Bebivite do 30. kolovoza 2020. Prikupljene mudrosti, citati i poruke poslužit će kao inspiracija za umjetničko djelo, skulpturu, koja će postati stalni postav Muzeja Grada Šibenika, grada djeteta, a kreirati će ju etablirani hrvatski umjetnik Denis Krašković.

“Baš kao što Bebivita hrana gradi zdravlje vašeg djeteta, svaka vaša lijepa riječ formira njegovu osobnost, a poruke kojima ga usmjeravate stvaraju od njega kvalitetnu osobu. Napišite stoga poruku koju će vaše dijete moći pročitati sutra, za 5, 10 ili 20 godina, jer će ona ostati trajno sačuvana u Muzeju Grada Šibenika, spajajući tako umjetnost i život. Prikupljene poruke biti će uvezane u Veliku knjigu poruka i postavljene uz skulpturu u Muzeju Grada Šibenika, a ista će biti dostupna na Bebivita stranicama“, poručuju iz Bebivite.

Dijete će zapamtiti vaša dobra djela, sva obiteljska druženja, čitanja priča i igru, ali veseli i činjenica da će, kada god poželi, moći vidjeti jedinstvenu, inspirativnu poruku koju je njegova majka posvetila baš njemu. Svako je dijete posebno i zaslužuje poruku koja će mu pokazati da je svijetla budućnost pred njime.

Bebivita je već generacijama prijatelj mama i beba, brend koji brine o osnovama života, kako prehrani tako i emotivnoj vezi između majke i djeteta. Uključite se u akciju „Umjetnost života“ preko linka i zajedno s njima kreirajte ljepši svijet budućim naraštajima. Vaša ljubav je stvorila život, a vaša će mudrost stvoriti umjetnost izloženu u muzeju.

LINK: https://www.bebivita.hr/blog/novosti/zajedno-stvaramo-umjetnost-zivota-sudjelujte/

You may also read!

Burilović, Viduka

Hrvatski izvozni proizvod mora biti inovativan i rijedak

Tvrtka Altpro potpisala je ugovor sa željeznicama u Indiji vrijedan 40 milijuna eura, a tim povodom je održan radni

Read More...
5g

Hrvatska među zemljama koje traže strategiju protiv dezinformacija o 5G-u

Europska unija mora iznjedriti strategiju protiv dezinformacija o 5G tehnologiji ili riskira lažne tvrdnje koje bi mogle naštetiti njenom

Read More...
3 kantuna

Agrolaguna širi maloprodajnu mrežu diljem Hrvatske

U Zagrebu otvorena prva trgovina istarskih vina, sireva i maslinovih ulja – 3 Kantuna Na Trešnjevačkoj tržnici u Zagrebu otvorena

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.