Branislav Bibić preuzeo poziciju generalnog direktora Philip Morris-a za regiju Jug Afrike

In Karijere
Bibić

Philip Morris International (PMI) imenovao je Branislava Bibića na poziciju Generalnog direktora za regiju Jug Afrike, sa sjedištem u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici.

Bibić je hrvatskoj poslovnoj javnosti najpoznatiji kao bivši predsjednik Uprave Philip Morris Zagreba, nakon čega je prešao u Švicarsku, gdje je radio kao član Management tima i globalni direktor za korporativne poslove za PMI Duty Free poslovanje. U Južnu Afriku prelazi iz Rumunjske, gdje je od 2016. bio na poziciji generalnog direktora. Prije PMI-a, Bibić je karijeru razvijao u Atlantic Grupi i njemačkoj fondaciji Friedrich Naumann Stiftung. Završio je Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, magistrirao Europske studije na College d’Europe te magistrirao Poslovno upravljanje na Oxford-u.

„Počašćen sam ovim imenovanjem i radujem se suradnji s timom na ostvarivanju naše vizije Južne Afrike bez duhanskog dima. Naša strategija se bazira na zamjeni cigareta brzo rastućim IQOS-om i drugim proizvodima smanjenog rizika. Stvaranje budućnosti bez duhanskog dima, u kojoj se cigarete zamjenjuju bezdimnim alternativama za punoljetne pušače koji bi inače nastavili pušiti, ključan je doprinos koji možemo dati održivosti svijeta i naše kompanije“, izjavio je Branislav Bibić.

Ukratko o tvrtki Philip Morris International (PMI)
Philip Morris International (PMI) predvodi transformaciju duhanske industrije kako bi stvorio budućnost bez dima i u konačnici zamijenio cigarete bezdimnim proizvodima u korist punoljetnih pušača koji bi inače nastavili pušiti, društva u cjelini, PMI-a i njegovih dioničara. PMI je vodeća međunarodna duhanska kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom cigareta, bezdimnih proizvoda i povezanih elektroničkih uređaja i pribora te drugih proizvoda koji sadrže nikotin. PMI gradi budućnost na novoj kategoriji bezdimnih proizvoda koji, iako nisu bez rizika, predstavljaju daleko bolji izbor od nastavka pušenja cigareta. Putem multidisciplinarnih kapaciteta u razvoju proizvoda, najmodernijih postrojenja i znanstvenih dokaza, PMI nastoji osigurati da bezdimni proizvodi zadovoljavaju preferencije potrošača i stroge regulatorne zahtjeve.

You may also read!

MAGROS 2022 - Naglasak na novim izazovima

MAGROS 2022 – Naglasak na novim izazovima

Tema ovogodišnje 34. tradicionalne konferencije trgovaca i proizvođača MAGROS 2022 bila je vrlo izazovna. Riječ je o trgovini u

Read More...
FORTENOVA

Ugovor o suradnji Fortenova grupe i EI Hrvoje Požar na izradi studije izračuna ugljikovog otiska u Fortenova grupi

Fortenova grupa i Energetski institut Hrvoje Požar potpisali su ugovor o suradnji na izradi studije izračuna ugljikovog otiska Fortenova

Read More...
Vesna Pavković (dm) Helena Nađ

Proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača od studenog u dm-u

U ponudi dm-a od studenog 2022. godine bit će dostupni proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača koje je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design