U Budvi svečano otvoren 41. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 11. Sajam umjetnina ART EXPO

In Sajmovi i izložbe
bujković

Jadranski sajam u Budvi, kao dokazani i priznati višegodišnji domaćin i organizator sajamskih manifestacija međunarodnog karaktera, četrdeset prvi put je na usluzi izlagačima, partnerima, posjetiteljima i kupcima, prezentirajući najveći poslovni događaj iz drvne industrije u Crnoj Gori – Sajam namještaja,

Direktor Sajma doc. Dr. Rajko Bujković pozdravio je prisutne ispred AD Jadranski sajam, posebno predstavnike državnih organa, diplomatskih predstavništava i medija. Veliko zadovoljstvo izrazio je činjenicom da će sajamsku manifestaciju otvoriti predsjednik Općine Budva Dragan Krapović.

„Ova sajamska manifestacija je posebna za našu sajamsku organizaciju. Ove godine, upravo sa 41. Sajmom namještaja, započinjemo pedesetu sajamsku sezonu ovdje u Budvi i na Jadranskom sajmu.

Dakle, naredne, 2018. godine, bit će prilika da se podsjetimo davne 1968. kada su sajamske hale na prostoru na kojem se sada nalazimo sagrađene za samo 40 dana i od tada služe privredi, prije svega Crne Gore, ali i Regije i šire, radi uspostavljanja poslovne suradnje.
Ovogodišnji 41. Sajam namještaja okupio je 65 direktnih i indirektnih izlagača. Dolaze iz 16 zemalja i ono što nas posebno raduje je činjenica da je Sajam potvrdio međunarodnu platformu koju, već toliko dugo, njeguje Jadranski sajam. Ovdje ćemo se takođe sresti i s novim izlagačima, koji čine 25 posto od ukupnog broja izlagača.

Dakle, to je prilika za kompanije da uspostave nove poslovne odnose, a ono što mi uvijek preporučujemo sa Sajma i s pozicije na kojoj se nalazimo, je da stupaju u složenije oblike poslovne suradnje sa inozemstvom“ – poručio je Bujković.

Predsjednik općine Budva Dragan Krapović istakao je značaj Jadranskog sajma i međunarodnih i regionalnih manifestacija koje organiziraje, u kontekstu ukupne turističke privrede, a posebice u pred i postsezoni.

“Danas smo svi u prilici da prisustvujemo još jednoj od mnoštva manifestacija u organizaciji „Jadranskog sajma” u Budvi, poduzeća koje od svog osnivanja predstavlja sinonim za odlične poslovne rezultate, a posebno za vrijedne i uzorne domaćine.

Prateći gospodarske tokove, Jadranski sajam AD razvio je svoju djelatnost, kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Ono što је konstantno u njegovom razvoju jeste i manifestacija koja nas je danas okupila.

Danas, uz posebno zadovoljstvo, otvaramo 41. ро redu Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, kao i 11. po redu Sajam umjetnina – Art Expo.

Ovakve vrste sajmova predstavljaju izuzetnu priliku da se promoviraju distributeri namještaja, ali i proizvođači, manufakturne radnje, svi oni koji vlastitim vizijama i praćenjem trendova u velikoj mjeri doprinose mijenjanju slike eksterijera i enterijera u našem okruženju, a, samim tim, i pozicioniranje Budve na mapi sajamskog turizma.

Ne krijem zadovoljstvo što se najznačajnije sajamske manifestacije događaju baš u Budvi. Zahvaljujem se Jadranskom sajmu na organizaciji ove prestižne izložbe i prepuštam је privrednicima i posjetiteljima“ – riječi su predsjednika općine Budva Dragana Krapovića, kojima je svećano otvorio Sajam namještaja i umjetnima, koji će biti otvoren za posjetioce od danas do 9. travnja.

You may also read!

IMR

Hrvatska je pristupanjem EU profitirala, ali nedovoljno

„Hrvatska je danas, šest godina nakon pristupanja EU, gospodarski znatno snažnija zemlja. O tome svjedoče svi pokazatelji, od povećane

Read More...
Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

„Tržište nekretnina u Hrvatskoj raste, ali je visoko segmentirano, ponajprije prema lokaciji, a potom i prema vrstama i kvaliteti

Read More...
kupujmo hrv

Akcija Kupujmo hrvatsko u Splitu

Hrvatska gospodarska komora obilježit će 22. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko, u Splitu gdje će 21. i 22. svibnja domaći

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.