Burger, Špeksi i Češnjak – novi umaci iz Zvijezde za one koji se ne boje eksperimentirati

In Promocije / novi proizvodi
Zvijezda

Iz Zvijezde stižu novi proizvod, umaci na bazi majoneze u tri nova okusa – Burger, Špeksi i Češnjak umak. Kremaste strukture, načinjeni su na bazi Zvijezda majoneze koja ove godine slavi 60. rođendan i dodatak su svim vrstama jela, povrća, pohanog, paniranog mesa i ribe.

Burger umak uz dodatak kiselih krastavaca savršeno će se spojiti sa svakim burgerom. Špeksi umak ima okus slanine zbog čega je idealan dodatak sendvičima i mesnim jelima. Umak s češnjakom bit će idealan prilog uz sva mesna jela, krumpire, a može biti i odličan dodatak uz pohano meso. Sve tri varijante novih Zvijezdinih umaka mogu se pronaći u većini prodavaonica po cijeni od 19,99 kn.

– Novi Zvijezda umaci namijenjeni su kupcima koji vole eksperimentirati s raznim okusima, uživaju u pripremi hrane za sebe i svoje najbliže te svojim jelima daju osobni pečat, izjavila je Jasna Pulić, rukovoditeljica odjela marketinga u Zvijezdi.

– Naši potrošači svaki novi proizvod koji predstavimo vrlo brzo uvrste u rutinu pripreme hrane. Zato nas još više veseli razvijati inovativne proizvode za njih. Na toj ideji nastali su umaci koje mogu kombinirati u svim svojim receptima, izjavio je Zvonimir Ladešić, voditelj razvoja u Zvijezdi.

Osim tri verzije novih umaka, Zvijezda je svojim potrošačima ove godine predstavila i cijeli niz novih i inovativnih proizvoda kao što su Omegol s bučinim uljem, Zvijezda suncokretovo ulje 5+, BBQ umak u ljutoj i blagoj varijanti te Zvijezda pelati.

You may also read!

hrv

Hrvatska u New Yorku među najtraženijim turističkim destinacijama

Hrvatska turistička zajednica (HTZ), koja sudjeluje na sajmu turizma New York Times Travel Show u New Yorku od 24.

Read More...
cikloturizam

Eurostat: broj noćenja turista u EU i Hrvatskoj porastao u 2019.

Ukupni broj turističkih noćenja u Europskoj uniji ponovo je porastao u 2019. a Hrvatska je zadržala poziciju među zemljama

Read More...
wall

Svjetske burze pale s rekordnih razina zbog koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna skliznule s rekordnih razina jer se ulagači plaše negativnih posljedica širenja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.