Burger, Špeksi i Češnjak – novi umaci iz Zvijezde za one koji se ne boje eksperimentirati

In Promocije / novi proizvodi
Zvijezda

Iz Zvijezde stižu novi proizvod, umaci na bazi majoneze u tri nova okusa – Burger, Špeksi i Češnjak umak. Kremaste strukture, načinjeni su na bazi Zvijezda majoneze koja ove godine slavi 60. rođendan i dodatak su svim vrstama jela, povrća, pohanog, paniranog mesa i ribe.

Burger umak uz dodatak kiselih krastavaca savršeno će se spojiti sa svakim burgerom. Špeksi umak ima okus slanine zbog čega je idealan dodatak sendvičima i mesnim jelima. Umak s češnjakom bit će idealan prilog uz sva mesna jela, krumpire, a može biti i odličan dodatak uz pohano meso. Sve tri varijante novih Zvijezdinih umaka mogu se pronaći u većini prodavaonica po cijeni od 19,99 kn.

– Novi Zvijezda umaci namijenjeni su kupcima koji vole eksperimentirati s raznim okusima, uživaju u pripremi hrane za sebe i svoje najbliže te svojim jelima daju osobni pečat, izjavila je Jasna Pulić, rukovoditeljica odjela marketinga u Zvijezdi.

– Naši potrošači svaki novi proizvod koji predstavimo vrlo brzo uvrste u rutinu pripreme hrane. Zato nas još više veseli razvijati inovativne proizvode za njih. Na toj ideji nastali su umaci koje mogu kombinirati u svim svojim receptima, izjavio je Zvonimir Ladešić, voditelj razvoja u Zvijezdi.

Osim tri verzije novih umaka, Zvijezda je svojim potrošačima ove godine predstavila i cijeli niz novih i inovativnih proizvoda kao što su Omegol s bučinim uljem, Zvijezda suncokretovo ulje 5+, BBQ umak u ljutoj i blagoj varijanti te Zvijezda pelati.

You may also read!

vlada

Rast BDP-a za 0,4 posto ohrabrujući signal

Rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) za 0,4 posto u prvom tromjesečju ohrabrujući je signal za nastavak poduzimanja reformi i

Read More...
trgovina

U travnju zabilježen veliki pad maloprodajnoga prometa

U travnju 2020. godine realan je promet u trgovini na malo bio, prema kalendarski prilagođenim podacima, 25,5 posto manji

Read More...
Održan prvi online tečaj „Digitalna pristupačnost“

Održan prvi online tečaj „Digitalna pristupačnost“

U svibnju je održan pilot online tečaj o digitalnoj pristupačnosti za predstavnike tijela javnog sektora. Tečaj „Digitalna pristupačnost“ zajednički su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.