Cjelovit asortiman najmodernijih upravljačkih sustava

In Trgovina na malo
Bosch rezervni dijelovi

Upravljački sustavi u modernim automobilima, kamionima i autobusima vrlo su robusni i predviđeni da rade tijekom cijelog uporabnog vijeka vozila. U slučaju da su dijelovi upravljačkog sustava istrošeni ili oštećeni u nesreći, potrebno ih je zamijeniti sustavima i rezervnim dijelovima jednako visoke kvalitete.

Otkad je Bosch u potpunosti preuzeo društvo ZF Lenksysteme GmbH, Boschev asortiman rezervnih dijelova sada obuhvaća kompletne upravljačke sustave i komponente s kvalitetom na razini originalne opreme za sve vrste vozila, sve od kompaktnih automobila do kamiona koji prelaze velik broj kilometara.

Osim mehaničkih i hidrauličkih upravljačkih sustava, Boschev asortiman uključuje i sustave električnog servoupravljanja, što je preduvjet za cijelu seriju modernih sustava pomoći i za autonomnu vožnju koju sve više i više primjenjuju proizvođači automobila i gospodarskih vozila.

Upravljački sustavi konkretno su osmišljeni za svaku pojedinačnu vrstu vozila. Stoga u slučaju zamjene radionice ponovno moraju ugraditi identične sustave. S jedne strane, naravno, to mogu biti novi sustavi koji su tek izašli iz tvornice.

S druge strane, međutim, reparirani su sustavi isplativa alternativa za ekonomičnepopravke na temelju trenutačne vrijednosti vozila.

Asortiman iz programa Bosch eXchange stoga obuhvaća velik broj repariranih upravljačkih sustava i komponenti. Sustavna zamjena istrošenih dijelova, sveobuhvatne provjere kvalitete i funkcionalni testovi u postupku repariranja uvijek osiguravaju visoku kvalitetu proizvoda iz programa eXchange.

I radionice i njihovi kupci mogu biti sigurni da su komponente i upravljački sustavi sigurni i unkcionalni kao originalni novi dijelovi.

Nove prilike za radionice za ostvarivanje prometa servisiranjem upravljačkih sustava Osim toga, Bosch podržava radionice u otklanjanju kvarova i zamjeni upravljačkih sustava i komponenti ispitnom opremom te znanjem i iskustvom.

Uzimajući u obzir sve veći broj sustava električnog servoupravljanja, korištenje najmodernije dijagnostičke opreme postaje još važnije. Sa sustavima za podešavanje geometrije kotača, dijagnostičkim uređajima i softverskim paketom Esitronic Boschev radionički asortiman pruža sve što radionice trebaju za profesionalne dijagnoze na svim vrstama upravljačkih sustava.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.