Coca-Cola predstavila ograničenu seriju Star Wars bočica

In Brandovi
Coca-Cola Star Wars

Coca-Cola je najavila ekskluzivnu suradnju s produkcijskom kućom The Walt Disney Company koja će posebno oduševiti posjetitelje Disneyevih tematskih parkova inspiriranih filmovima popularnog serijala Star Wars.

Coca-Cola je tako osmislila i dizajnirala posebne ambalaže svojih najpopularnijih pića koja će od 31. svibnja biti dostupna u tematskim parkovima Star Wars u Disneylandu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji i Disney Worldu u gradu Orlando u američkoj saveznoj državi Floridi gdje posjetitelje očekuju međugalaktička Coca-Cola, Diet Coke, Sprite i voda Dasani.

Limitirane bočice Coca-Cola pića u obliku sferične kugle dizajnirane su da se uklope i ostanu vjerne estetici Zvjezdanih ratova te djeluju autentično. Primjerice, čepovi izgledaju kao kape droida, a imena i logo Coca-Cola brandova na ambalaži ispisana su na Aurebeshu, pismu galaktičkog “basic” jezika karakterističnog za ovaj znanstveno fantastični serijal.

You may also read!

1petrol

Petrol ostaje zainteresiran za širenje na hrvatsko tržište

Slovenski energetski koncern Petrol ostaje zainteresiran za investicije i širenje na tržišta jugoistočne Europe među kojima je i hrvatsko,

Read More...
wallstreet

Oprez na Wall Streetu, u fokusu poslovni rezultati

Na Wall Streetu se u srijedu trgovalo oprezno jer nije bilo vijesti koje bi mogle značajnije pokrenuti tržište u

Read More...
badel

Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina

Tvrtka Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina, čije će brendove proizvoditi u svojim pogonima u tvornici Vinoploda

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.