Coca-Cola predstavila ograničenu seriju Star Wars bočica

In Brandovi
Coca-Cola Star Wars

Coca-Cola je najavila ekskluzivnu suradnju s produkcijskom kućom The Walt Disney Company koja će posebno oduševiti posjetitelje Disneyevih tematskih parkova inspiriranih filmovima popularnog serijala Star Wars.

Coca-Cola je tako osmislila i dizajnirala posebne ambalaže svojih najpopularnijih pića koja će od 31. svibnja biti dostupna u tematskim parkovima Star Wars u Disneylandu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji i Disney Worldu u gradu Orlando u američkoj saveznoj državi Floridi gdje posjetitelje očekuju međugalaktička Coca-Cola, Diet Coke, Sprite i voda Dasani.

Limitirane bočice Coca-Cola pića u obliku sferične kugle dizajnirane su da se uklope i ostanu vjerne estetici Zvjezdanih ratova te djeluju autentično. Primjerice, čepovi izgledaju kao kape droida, a imena i logo Coca-Cola brandova na ambalaži ispisana su na Aurebeshu, pismu galaktičkog “basic” jezika karakterističnog za ovaj znanstveno fantastični serijal.

You may also read!

Samsung

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj.

Read More...
cro

Dubrovnik – tri milijuna noćenja sedam dana ranije nego 2018.

Dubrovnik je ovogodišnje tromilijunto noćenje ostvario 21. kolovoza, što je sedam dana ranije nego 2018. godine, objavila je u

Read More...
london

Velika Britanija i Južna Koreja potpisale trgovinski sporazum

Velika Britanija potpisala je u četvrtak bilateralni trgovinski sporazum s Južnom Korejom, kojim se produljuje dosadašnji režim slobodne trgovine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.