Coca-Colin božićni kamion u posjeti Zagrebu

In DOP
Coca-Cola_Zagreb

Coca-Colin božićni kamion je u sklopu velike humanitarne turneje u posjeti Zagrebu kako bi prikupio igračke za darivanje potrebitima.

Zagreb, 23. prosinca 2016. – Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji je s Hrvatskim Crvenim križem organizirala božićni kamion koji je tijekom prosinca obišao cijelu Hrvatsku radi prikupljanja donacija za potrebite. Poznati Coca-Colin božićni kamion krenuo je s obilaskom osam gradova u cijeloj Hrvatskoj, a nakon što je krenuo iz Zagreba i obišao Varaždin, Zadar, Split, Pulu, Rijeku, Slavonski Brod i Osijek, jučer je ponovno stigao u Zagreb, šireći blagdanski duh uz prigodne pjesme i pozivajući na dobra djela.

„Ovim projektom Coca-Cola, kao tvrtka koja aktivno sudjeluje u pomaganju lokalnim zajednicama, želi potaknuti i druge da se uključe u humanitarno djelovanje. Iznimno nam je drago da ćemo ovim vrijednim projektom usrećiti mnoge i tako čaroliju blagdanskoga darivanja prenijeti na naše sugrađane kojima to najviše treba“, izjavila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Maria Anargyrou-Nikolić.

Coca-Colin božićni kamion još će samo danas od 17:30 sati do 20:30 sati biti parkiran na Trgu kralja Tomislava gdje će Djed Božićnjak poslušati želje djece koja će se imati prigodu s njim i fotografirati te darovati svoju igračku. Prikupljene će igračke Coca-Cola darovati Hrvatskomu Crvenom Križu i tako proširiti val dobrote i ljubavi.

U našem društvu živi puno ljudi kojima je potrebna pomoć i Hrvatski Crveni križ toga je svjestan tijekom cijele godine. Ipak, blagdansko vrijeme idealna je prilika da se prisjetimo svi njih koji žive u težim uvjetima od nas. Zahvaljujemo našem dugogodišnjem partneru Coca-Coli na akciji koju je organizirala te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže“, izjavio je Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Nakon Varaždina, Zadra, Splita, Pule, Rijeke, Slavonskog Broda i Osijeka, Coca-Colin božićni kamion svoju veliku prosinačku turneju završava danas u Zagrebu.

You may also read!

komp

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka svojih klijenata

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka u Osnovnom sustavu registra (OSR sustav) posredstvom Hrvatskog registra obveza po

Read More...
kava

Istraživanje potvrdilo – kava pomaže u borbi protiv pretilosti

Rezultati istraživanja pokazali su kako je kod žena koje su pile četiri ili više šalica kave dnevno zabilježen ukupni

Read More...
tefal

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj odlikuju nevjerojatni okus i visoka učinkovitost. Idealan je za najzahtjevnije roštilj majstore, Tefal

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.