Croatia osiguranje preuzima Cardif osiguranje

In Osiguranja
crosig

Najveći hrvatski osiguravatelj Croatia osiguranje objavio je u četvrtak kako je s francuskim BNP Paribas Cardif osiguranjem sklopio ugovor o kupnji 100-postotnog udjela u Cardif osiguranju Hrvatska.

Ugovor je sklopljen u srijedu, 24. svibnja, a valjanost će steći po dobivanju odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, navode iz Croatia osiguranja.

BNP Paribas Cardif osiguranje osiguravajuća je kuća koja je na hrvatskom tržištu prisutna od srpnja 2007. godine.

Prema zadnjim dostupnim podacima Hrvatskog ureda za osiguranje, Cardif je krajem travnja ove godine držao 0,10 postotni udio na hrvatskom tržištu osiguranja.

Zaračunata bruto premija Cardifa na kraju travnja je iznosila 3,2 milijuna kuna i u potpunosti se odnosi na premiju zaračunatu u segmentu neživotnih osiguranja.

Croatia osiguranje je travanj završilo sa zaračunatom bruto premijom od 1,03 milijarde kuna, što čini 30,9 postotni tržišni udio na hrvatskom tržištu. (H)

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.