Crodux i hrvatski olimpijci donose djelić božićnog ugođaja u SOS Dječje selo Lekenik

In DOP
Crodux i hrvatski olimpijci donose djelić božićnog ugođaja u SOS Dječje

Dječaci i djevojčice iz SOS Dječjeg sela Lekenik danas su imali priliku družiti se s hrvatskim olimpijcima braćom Sinković i Josipom Glasnovićem. U suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, olimpijci i predstavnici Croduxa, na čiju je inicijativu organiziran posjet, proveli su jutro s mališanima u prostorijama SOS Društvenog centra, gdje borave veći dio slobodnog vremena.

Uz razgovor i igru s djecom, imali su priliku vidjeti kako djeca provode dane, gdje se najčešće igraju i međusobno druže te kojim sadržajima ispunjavaju svoje slobodne trenutke. Mališane su posebno razveselili prigodni pokloni koji će im uoči nadolazećih blagdana omogućiti da i sami jedni drugima pripreme kreativne darove uz mentorstvo voditeljice ‘Hobby art’ radionice i tete u ‘Maloj igraonici’.

Crodux i hrvatski olimpijci donose djelić božićnog ugođaja u SOS Dječje seloOvim posjetom željeli smo obilježiti odličnu suradnju koju smo započeli tijekom ove godine. Prilikom obilaska vidjeli smo na koji način SOS Dječje selo Lekenik djeluje i koliko je bitna svaka podrška i pomoć. Drago nam je što možemo biti dio ove priče i sigurna sam da će se naša druženja nastaviti i dalje“, izjavila je Andrea Čermak, direktorica marketinga Croduxa.

Obilazak se nastavio prema kućama u kojima žive SOS obitelji gdje su gosti imali priliku vidjeti na koji način funkcioniraju ove male, sretne zajednice.

Presretni smo što smo proveli jutro s djecom, igrali se s njima i odgovarali na sva njihova znatiželjna pitanja o tome što radimo i kako nam izgleda dan. Najviše su ih zanimale naše medalje, a nama je drago da smo ih barem kroz priču približili sportovima kojima se bavimo. Sport je način povezivanja i učenje timskog rada, a ovdje smo vidjeli prekrasni veliki tim koji djecu uči tim vrijednostima“, složili su se braća Martin i Valent Sinković i Josip Glasnović.

Ovim putem Crodux i SOS Dječje selo Lekenik još su jednom potvrdili uspješnu suradnju u svrhu poboljšanja kvalitete života onih kojima je to najpotrebnije, a veselje zbog posjeta olimpijaca nisu mogli sakriti ni domaćini. „Iznimna nam je čast u Selo primiti ovako uvaženu posjetu naših Olimpijaca. Jako smo ponosni što smo dobili priliku upoznati naše „zlatne dečke“ te iz prve ruke saznati kakav je osjećaj biti najbolji na Olimpijskim igrama. Takvo je iskustvo našoj djeci zaista puno značilo. Od srca hvala tvrtki Crodux koja nam je omogućila ovo divno druženje“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.