Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu

In Trgovina na malo
Cromaris

U trgovini, koja se nalazi u Importanne Galleriji, ekskluzivno je dostupan i Cromaris BIO asortiman svježe ribe, kao i Cromarisova inovacija u uzgoju – jadranski zubatac.

Cromaris je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu koja, uz velik izbor svježe ribe i ribljih delikatesa iz Cromarisovog asortimana, nudi i druge vrhunske proizvode. U trgovini, koja se nalazi u Importanne Galleriji, ekskluzivno je dostupan i Cromaris BIO asortiman svježe ribe, kao i Cromarisova inovacija u uzgoju – jadranski zubatac.

Nova će trgovina kupcima u Zagrebu učiniti dostupnim Cromarisovu ribu vrhunske kvalitete i svježine i to samo nekoliko sati od ulova. Studio Brigada kreirala je jedinstveni prostor koji inspirira ne samo ponudom, već i prostornim doživljajem što ovu trgovinu čini idealnim mjestom za ljubitelje gastronomije. Na ekranima u trgovini potrošači će moći vidjeti lokacije Cromarisovih uzgajališta, odabranima zbog iznimne čistoće i kvalitete mora što je osnovni preduvjet za kvalitetan uzgoj ribe.

Uz to, dostupni su informativni i edukativni video materijali o pripremi ribe. Posjetitelji nove Cromarisove trgovine mogu prelistati kuharice i brošure, što će, uz savjete stručnog osoblja, olakšati odabir i pripremu najkvalitetnije svježe mediteranske ribe.

U povodu otvaranja prve trgovine takve vrste u Zagrebu, predsjednik Uprave Cromarisa Ivan Leko je naglasio kako: „Proizvodnjom od gotovo 13,5 tisuća tona bijele ribe, Cromaris je predvodnik hrvatske marikulture i šesta kompanija u svijetu u uzgoju brancina i orade. Prepoznat je kao lider u svježini i vrhunskoj kvaliteti proizvoda te, napose, po inovacijama i održivom poslovanju. Uz to što kontinuirano radimo na širenju svoje prodajne mreže, vrlo nam je važno naše potrošače upoznati s vertikalnom integracijom lanca stvaranja vrijednosti – od vlastite recepture riblje hrane, mrjestilišta, uzgajališta i prerade do trgovine,“ te dodao kako je „zahvaljujući sustavnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Cromaris razvio vlastitu recepturu riblje hrane rezultat čega je riba iznimne nutritivne vrijednosti i time važan dio zdrave i uravnotežene prehrane“.

Podsjetimo, Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, u prvom je polugodištu 2023. godine ostvario prihod od prodaje od 49 milijuna eura, što je za tri posto više nego u prvih šest mjeseci prošle godine te i nadalje ostvaruje visok udio od prodaje na inozemnim tržištima – 89 posto količinske prodaje i 89 posto prihoda od prodaje. Pozitivni se trendovi nastavljaju i u nastavku godine. Uz to što su Cromarisovi proizvodi dostupni u većini velikih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te Cromarisovim ribarnicama, trgovina otvorena u Puli u srpnju, zajedno s ovom zagrebačkom, Cromarisove proizvode čini široko dostupnima hrvatskim potrošačima.

You may also read!

CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Na ZV-u uskoro CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

U zajedničkom terminu od 30. studenog do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede,

Read More...
CoPres BusinessEurope

Poslovna poruka belgijskom predsjedanju EU – suočavanje s izazovima i jačanje europskog gospodarstva za budućnost

Predsjednici i glavni direktori poslodavačkih organizacija, članica BusinessEurope-a okupili su se u Bruxellesu na poziv Udruge poslodavaca u Belgiji,

Read More...
wall

Dolar pao prema košarici valuta drugi tjedan zaredom, euro ojačao

Na valutnim je tržištima vrijednost dolara prema košarici valuta pala i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagači vjeruju da

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design