D-Marin, mreža premium marina i španjolska grupa marina Marinas del Mediterráneo najavili partnerstvo

In Iz svijeta
Marina Estepona

D-Marin, mreža premium marina i španjolska grupa marina Marinas del Mediterráneo najavili su partnerstvo kojim će D-Marin obogatiti nautičko iskustvo korisnicima D-Marin grupe marina u Španjolskoj.

Ovo će grupi D-Marin biti prvi pothvat na španjolskom tržištu kojim će svoje izvrsne korisničke usluge i vodeću tehnologiju na tržištu proširiti dalje diljem Mediterana. D-Marin u Andaluziju donosi svoje međunarodno iskustvo stečeno u postojećih 16 marina u šest zemalja. Tri Marinas del Mediterráneo marine imaju više od 1.000 vezova i postat će dijelom mreže vrhunskih marina koje diljem Mediterana nude najviši standard usluga.

Objava stiže samo nekoliko mjeseci nakon što je grupa D-Marin ušla na talijansko tržište kako bi svoje ekskluzivno korisničko iskustvo pružila i u marini Punta Faro u blizini Venecije. Nove marine imat će koristi i od ulaganja u iznosu od više od 10 milijuna eura koje je grupa D-Marin uložila u digitalizaciju i inovacije kako bi svojim korisnicima pružila jedinstveno iskustvo.

Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor grupe D-Marin rekao je: „Oduševljeni smo sklapanjem ovog novog partnerstva s grupom Marinas del Mediterráneo i radujemo se što D-Marin iskustvo možemo pružiti novim korisnicima diljem zapadnog Mediterana. Nastavljamo ulagati u marine kako bismo osigurali pružanje ponajboljeg korisničkog iskustva na vrhunskim lokacijama za uživanje u odmoru.”

Jose Carlos Martin, osnivač grupe Marinas del Mediterráneo dodao je: „Odluku o partnerstvu s grupom D-Marin lako smo donijeli jer nas vodi ista želja da nadmašimo očekivanja korisnika, osobito po pitanju digitalnih mogućnosti, stoga smo rado postali dijelom međunarodne D-Marin mreže. Ono na što smo usredotočeni sada i u budućnosti jest pružiti grupi D-Marin dobrodošlicu u Španjolskoj i zajedničkim radom osigurati pogodnosti našim korisnicima.”

Puerto Deportivo de Estepona, Puerto Marina La Duquesa i Puerto Marina del Este nalaze se na Costi del Sol i zajedno imaju 1.000 vezova, a sada će postati prve marine u Španjolskoj u okviru D-Marin međunarodne mreže vrhunskih marina.

Više o grupi D-Marin
Grupa D-Marin – mreža premium marina – osnovana je 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja sa 19 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj Italiji i Španjolskoj, s gotovo 11.000 vezova ukupno i suhim dokovima koji mogu primiti više od 2.000 plovila. Grupa D-Marin predano nastoji poboljšati nautičko iskustvo svojih korisnika isporukom izvanrednog standarda kvalitete i najviše razine korisničkih usluga za svoje privatne klijente i poslovne partnere.

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design