D-Marin: Najbolja srednja i najbolja velika marina

In Iz zemlje
D-Marin: Najbolja srednja i najbolja velika marina

Na Danima hrvatskog turizma održanima u Slavoniji marini D-Marin Dalmacija svečano je dodijeljena nagrada „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ za najbolju veliku marinu, dok je šibenska marina D-Marin Mandalina dobila isto priznanje za najbolju srednju marinu.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, a okupilo se više od tisuću domaćih i stranih sudionika.

„Naša je orijentacija u pogledu razvoja marina odavno nadišla tek poboljšanje infrastrukture, iako na tome kontinuirano radimo. U skladu s rastućim trendom ‘turizma doživljaja’, proteklih nekoliko godina smo više usmjereni na poboljšanje ponude, sadržaja i iskustva u našim marinama jer gostima želimo ponuditi više od onoga što očekuju te ih privući kroz brojna jedriličarska događanja. Važno nam je da kroz svoje projekte nudimo i stvaramo diferencirani turistički proizvod. Jako smo sretni što je naš trud prepoznat, osobito što ovih dana bilježimo deset godina poslovanja u Hrvatskoj“, izjavio je Burak Baykan, CEO D-Marin Grupe.

Tijekom deset godina svog poslovanja u Hrvatskoj, D-Marin kontinuirano promiče nautički turizam i jedriličarski sport, a kroz brojne sportske aktivnosti u marinama ostvaren je i doprinos u dodatnom pozicioniranja Hrvatske, Šibenika i Zadra kao turističkih destinacija kroz suorganizaciju brojnih sportskih događaja među kojima se svakako ističu prestižna regata svjetske klase TP52, CRO ORC D-Marin Kup, Farr 40 regata te regate klase Melges 24 i 32. Ove se godine, zahvaljujući potpori D-Marin grupe, u Šibeniku jedrilo ORC Svjetsko prvenstvo koje je okupilo oko tisuću jedriličara te time bilo najveći sportski događaj koji se ikada organizirao u Šibeniku. U sklopu sponzorstva zlatne braće Fantela koju Dogus grupa podržava na svim pripremama i natjecanjima, u D-Marin marinama održani su i Dani jedrenja za najmlađe.

D-Marin Dalmacija najveća je marina u Hrvatskoj sa svojih 1.200 vezova u moru, te dodatnih 300 u kopnu. Posjetiteljima nudi brojne korisne i zabavne sadržaje, kao i čitav niz tehničkih servisa i usluga unutar marine tako da na jednom mjestu mogu pronaći sve potrebno za opremu broda i sigurnu plovidbu. Dodatno, marina pruža usluge održavanja i popravka uz istovremeno ispunjavanje najviših međunarodnih standarda za upravljanje okolišem. Marina D-Marin Dalmacija je 2015. godine dobila nagradu za marinu godine, a već je gotovo 20 godina nositeljica Plave zastave.

D-Marin Mandalina jedina je marina u Hrvatskoj projektirana za prihvat mega jahti te ima 448 vezova. Zahvaljujući prirodno zaštićenom položaju, velikoj dubini mora i nepostojanju ograničenja visine plovila, D-Marin Mandalina predstavlja idealno mjesto za vezivanje super jahti. Za ovu marinu, ovo je četvrto priznanje, pri čemu je prošle godine dobila nagradu za prvo mjesto, a dvaput za drugo mjesto u kategoriji srednjih marina – 2015. i 2016. godine. Posjeduje i Star Diamond Award Američke akademije ugostiteljskih znanosti iz 2015. godine. Također, od iste je godine ova marina nositeljica Plave zastave, kao što je i svake godine dobitnica priznanja “5 Gold Anchor – TYHA” kojeg je prvi put dobila 2011.

You may also read!

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) počela je kampanju za nautički turizam koju će provoditi do kraja godine na devet europskih

Read More...
JYSK

JYSK u Hrvatskoj ostvario 535,4 milijuna kuna prometa

Maloprodajni lanac JYSK u Hrvatskoj je u svojoj fiskalnoj godini, koja traje od 1. rujna 2018. do 31. kolovoza

Read More...
Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

„Međuresorno povezivanje i komunikacija preduvjet su za uspješan spoj kulture i turizma. Napori oko Akcijskog plana za razvoj kulturnog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.