Dani komunikacija: Zagrebačka pivovara je oglašivač godine

In Brandovi
zapi

Zagrebačka pivovara proglašena je Oglašivačem godine. Ova prestižna nagrada dodjeljuje se na Danima komunikacija u Rovinju u sklopu kojeg se održava IdejaX, nacionalno natjecanje u kreativnosti.

Uz nagradu za oglašivača godine Zagrebačka pivovara i Ožujsko pivo osvojili su još dvije zlatne i jednu srebrnu Ideju X.

Kampanja „Ostajemo di smo“ osvojila je dva zlata – u skupini Craft, kategorija Film i u skupini Media Neutral, kategorija Alkoholna pića. U istoj kategoriji srebro je osvojila kampanja „Žuja za tate“.

„Izuzetno mi je drago da Zagrebačka pivovara i Žuja nastavljaju u slavljeničkom tonu i ove godine. Uvijek je lijepo kad uz rezultate koje imamo na tržištu i kod naših potrošača, priznanje dolazi i od same struke. Kampanja „Žuja za tate“ ima nevjerojatne rezultate, a sigurno je da smo kampanjom „Ostajemo di smo” opet pomaknuli granice i o njoj se izuzetno puno i pozitivno piše. Najviše nas veseli ove godine da smo prepoznati kao Oglašivač godine, a da je naša kreativna agencija BBDO dobila priznanje Agencija godine. Čestitke cijelom timu, svim našim ambasadorima Žuje, cijeloj kompaniji i našim prijateljima iz BBDO-a. I zato ostajemo di smo!”, poručio je direktor marketinga i izvrsnosti brandova Zagrebačke pivovare, Ivan Šuvar.

You may also read!

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) počela je kampanju za nautički turizam koju će provoditi do kraja godine na devet europskih

Read More...
JYSK

JYSK u Hrvatskoj ostvario 535,4 milijuna kuna prometa

Maloprodajni lanac JYSK u Hrvatskoj je u svojoj fiskalnoj godini, koja traje od 1. rujna 2018. do 31. kolovoza

Read More...
Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

„Međuresorno povezivanje i komunikacija preduvjet su za uspješan spoj kulture i turizma. Napori oko Akcijskog plana za razvoj kulturnog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.