Dani komunikacija: Zagrebačka pivovara je oglašivač godine

In Brandovi
zapi

Zagrebačka pivovara proglašena je Oglašivačem godine. Ova prestižna nagrada dodjeljuje se na Danima komunikacija u Rovinju u sklopu kojeg se održava IdejaX, nacionalno natjecanje u kreativnosti.

Uz nagradu za oglašivača godine Zagrebačka pivovara i Ožujsko pivo osvojili su još dvije zlatne i jednu srebrnu Ideju X.

Kampanja „Ostajemo di smo“ osvojila je dva zlata – u skupini Craft, kategorija Film i u skupini Media Neutral, kategorija Alkoholna pića. U istoj kategoriji srebro je osvojila kampanja „Žuja za tate“.

„Izuzetno mi je drago da Zagrebačka pivovara i Žuja nastavljaju u slavljeničkom tonu i ove godine. Uvijek je lijepo kad uz rezultate koje imamo na tržištu i kod naših potrošača, priznanje dolazi i od same struke. Kampanja „Žuja za tate“ ima nevjerojatne rezultate, a sigurno je da smo kampanjom „Ostajemo di smo” opet pomaknuli granice i o njoj se izuzetno puno i pozitivno piše. Najviše nas veseli ove godine da smo prepoznati kao Oglašivač godine, a da je naša kreativna agencija BBDO dobila priznanje Agencija godine. Čestitke cijelom timu, svim našim ambasadorima Žuje, cijeloj kompaniji i našim prijateljima iz BBDO-a. I zato ostajemo di smo!”, poručio je direktor marketinga i izvrsnosti brandova Zagrebačke pivovare, Ivan Šuvar.

You may also read!

Samsung

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj.

Read More...
cro

Dubrovnik – tri milijuna noćenja sedam dana ranije nego 2018.

Dubrovnik je ovogodišnje tromilijunto noćenje ostvario 21. kolovoza, što je sedam dana ranije nego 2018. godine, objavila je u

Read More...
london

Velika Britanija i Južna Koreja potpisale trgovinski sporazum

Velika Britanija potpisala je u četvrtak bilateralni trgovinski sporazum s Južnom Korejom, kojim se produljuje dosadašnji režim slobodne trgovine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.