dm će donirati više od 20 tisuća konzervi hrane udrugama koje brinu o napuštenim životinjama

In DOP
dm

U ponedjeljak 4. listopada, na Svjetski dan zaštite životinja, dm je pozvao svoje pratitelje na Facebooku da dijeljenjem fotografija kućnih ljubimaca podrže donaciju udrugama koje brinu o napuštenim životinjama. Za svaku od 11.562 fotografije koje su dm-ovi pratitelji podijelili, dm će donirati dvije konzerve hrane udrugama za napuštene i nezbrinute životinje.

Donacija 23.124 konzerve hrane namijenjena je životinjama o kojima brinu Udruga Farmica iz Našica, Udruga Pobjede (Azil Osijek) i Mandičina udruga iz Osijeka, Sklonište Dumovec iz Zagreba, Udruga Lajka iz Kloštara Podravskog, udruga Šapama od srca iz Makarske, udruga SOS Šape Poreč, Udruga Berta-Sklonište Kninske njuškice i Udruga Šibenske šape. Kako bi dodatno podržao rad udruga, dm će svima koji udome životinju iz jedne od ovih devet udruga pokloniti vaučer u iznosu od 50 kuna za kupnju proizvoda za kućne ljubimce.

„U ime dm-a i udruga s kojima smo ostvarili suradnju želim zahvaliti svima koji su nas i ove godine podržali te omogućili donaciju hrane za napuštene i nezbrinute životinje. Uz donacije i volonterski angažman, najvažniji doprinos radu udruga i skloništa je udomljavanje. Zato ove godine dm želi zahvaliti i svima koji odluče pružiti dom životinji koja ga je izgubila ili ga nikada nije imala. Svima koji udome životinju iz jedne od devet udruga s kojima surađujemo poklonit ćemo znak pažnje, vaučer u iznosu od 50 kuna za još ljepši početak novog života u toplom domu prepunom ljubavi“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Tijekom tri godine akcije „Kad se naše šape slože“, pratitelji dm-a na Facebooku podijelili su više od 63 tisuće fotografija svojih ljubimaca i tako podržali rad udruga i volontera koji brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama diljem Hrvatske.

Više informacija i detalja možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici: www.dm.hr.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.