dm obilježio 15. po redu Obiteljski dan

In DOP
obiteljski

U nedjelju, 16. lipnja na dm-ovom Obiteljskom danu okupilo se više od 2.500 djelatnica i djelatnika iz 61 grada koji su u društvu članova svojih obitelji došli iz cijele Hrvatske. Proslavu zajedništva dm-ovaca ispred dm-ove Centrale na zagrebačkome Jankomiru upotpunile su sportske igre te drugi edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj.

Tom prigodom svim posjetiteljima bila su otvorena vrata Upravno–distributivnog centra dm-a, dok su djeca sudjelovala u brojnim aktivnostima poput radionice oslikavanja lica, vodenog rollera, dvorca na napuhavanje, trampolina i tobogana. U likovno-ekološkoj radionici promišljala su o važnosti zaštite okoliša, razvijajući pritom svoje kreativne vještine.

Iskustvo slobodnog penjanja umjetnom stijenom ili pustolovne igre Escape room ostat će u sjećanju brojnih sudionika dm-ovog Obiteljskog dana. Na cjelodnevnom događanju posjetiteljice su se mogle osvježiti i našminkati proizvodima iz dm-ovog asortimana, dok su posjetitelji u SEINZ. korneru rado stilizirali svoju frizuru i bradu i pritom probali novu dm marku proizvoda za modernog i osviještenog muškarca. Brojne fotografije ovjekovječile su dan proveden u dobrome društvu uz raznovrsne poslastice među kojima su se našli i zdravi zalogaji dmBio palačinki.

„U dm-u razvijamo prijateljsko ozračje među svim djelatnicama i djelatnicima te članovima njihovih obitelji jer su nam čovjek i njegove potrebe važan putokaz u svemu što činimo. Raduje me svaka prilika koju provodimo u toplome ozračju zajedništva, osobito kada vidim tolika ozarena lica najmlađih članova naših obitelji koji daju smisao i motiv svemu što činimo. Obiteljski je dan i poseban oblik zahvale svim djelatnicama i djelatnicima na iznimnome trudu i zalaganju bez kojih naš uspjeh i mjesto lidera na drogerijskom tržištu u Hrvatskoj ne bi bili mogući“, istaknuo je direktor dm-a Mirko Mrakužić.

Obiteljski dan dm je prvi put obilježio prije 15 godina. Cilj mu je osnažiti povezanost svih dm-ovih djelatnica i djelatnika, a članovima njihovih obitelji omogućiti da se upoznaju s radnim okruženjem i ozračjem koje dm njeguje od prvoga dana. Prema nezavisnim istraživanjima portala Moj posao, građani već 10 godina zaredom dm proglašavaju najpoželjnijim poslodavcem, dok je dm prema ocjenama djelatnika već 12 godina zaredom među tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj.

You may also read!

Intesa-Sanpaolo

Intesa Sanpaolo prva strana banka koja će pružati usluge upravljanja imovinom u Kini putem vlastitog supsidijara u 100 postotnom vlasništvu

ishođenjem dozvole za distribuciju udjela u fondovima završena je pilot faza te YI TSAI počinje djelovati u punom

Read More...
Radoš

Ulaganje u informacijsku sigurnost višestruko se isplati

„Pokušaji kibernetičkih napada događaju se svaki dan. Krajem 2016. godine tvrtke su bile žrtve napada ransomwarea svakih 40 sekundi,

Read More...
IDA20god

Finale Start-up akademije održano je u sklopu drugog dana obilježavanja 20 godina Istarske razvojne agencije u Rovinju

Drugi dan trodnevne svečanosti obilježavanja 20 godina IDA-e, 11. prosinca 2019. godine, obuhvatio je programe tijekom cijelog dana. Jutro

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.