dm podržao borbu protiv raka dojke

In DOP
dm podržao borbu protiv raka dojke

Osigurana donacija od 68 tisuća kuna za opremanje onkološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik

dm i partneri predali su donaciju vrijednu 68.013 kuna Udruzi P.I.N.K. life koja će novac uložiti u opremanje Opće bolnice Dubrovnik medicinskom opremom za kiruršku salu u kojoj se operiraju onkološki bolesnici. Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a, a uključiti su se mogli svi građani kupnjom odabranih proizvoda brendova alverde, Melem, Olival, Biobaza, Neva, Nacomi, CL i Bionsen. dm i partneri su za svaki kupljeni proizvod donirali jednu kunu za borbu protiv raka dojke Udruzi P.I.N.K. life, čija je misija smanjiti broj oboljelih osoba od malignih bolesti u Hrvatskoj, povećati postotak izlječenja oboljelih od malignih bolesti te poboljšati njihovu kvalitetu života.

„dm uvijek nastoji potaknuti građane na brigu o vlastitom zdravlju te senzibilizirati javnost na potrebe osjetljivih skupina u društvu, kao što su oboljeli od raka dojke. Zato smo izrazito zahvalni što su građani prepoznali našu inicijativu i kupnjom odabranih proizvoda podržali rad Udruge P.I.N.K. life koja će donaciju uložiti u stvaranje boljih uvjeta liječenja, ali i u pružanje psihološke podrške oboljelima i njihovim obiteljima“, rekla je Vesna Pavković, menadžerica asortimana u dm-u, prilikom primopredaje donacije.

„Vrlo nam je drago što je dm, kao vodeći drogerijski lanac u Hrvatskoj, još jednom pokazao da prepoznaje potrebe oboljelih od raka dojke i njihovih obitelji. Novac od donacije uložit ćemo u opremanje onkološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik prijeko potrebnim aparatima koji će pridonijeti liječenju pacijenata. Također, osigurat ćemo terapijske aktivnosti za oboljele i njihove obitelji kako bismo im olakšali oporavak i pružili potrebnu podršku“, izjavila je Nives Morić, predsjednica Udruge P.I.N.K. life.

Rak dojke najčešća je zloćudna bolest u žena te treći uzrok smrti u ženskoj populaciji. Otkrivanjem raka dojke u ranijoj fazi mogućnosti izlječenja daleko su veće i zato su redoviti preventivni pregledi koji uključuju samopregled dojki te ultrazvuk i mamografiju iznimno važni. Zato dm kontinuirano ulaže u projekte koji doprinose edukaciji građana o važnosti preventivnih pregleda te unapređenju zdravstvene skrbi za onkološke pacijente.

You may also read!

wall

Svjetske burze pale s rekordnih razina zbog koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna skliznule s rekordnih razina jer se ulagači plaše negativnih posljedica širenja

Read More...
Hrvatska pošta uspješno dostavila pošiljku dronom

Hrvatska pošta uspješno dostavila pošiljku dronom

Hrvatska pošta uspješno je obavila prvu dostavu dronom. Od zadarske luke Gaženica do Preka na otoku Ugljanu dron je

Read More...
Nagrađivana kampanja Ožujskog piva “Ostajemo di smo” preselila u budućnost

Nagrađivana kampanja Ožujskog piva “Ostajemo di smo” preselila u budućnost

Nagrađivana prošlogodišnja kampanja “Ostajemo di smo” Ožujskog piva dobila je nastavak. Nakon što je u prvom dijelu na duhovit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.