dm podržao borbu protiv raka dojke

In DOP
dm podržao borbu protiv raka dojke

Osigurana donacija od 68 tisuća kuna za opremanje onkološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik

dm i partneri predali su donaciju vrijednu 68.013 kuna Udruzi P.I.N.K. life koja će novac uložiti u opremanje Opće bolnice Dubrovnik medicinskom opremom za kiruršku salu u kojoj se operiraju onkološki bolesnici. Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a, a uključiti su se mogli svi građani kupnjom odabranih proizvoda brendova alverde, Melem, Olival, Biobaza, Neva, Nacomi, CL i Bionsen. dm i partneri su za svaki kupljeni proizvod donirali jednu kunu za borbu protiv raka dojke Udruzi P.I.N.K. life, čija je misija smanjiti broj oboljelih osoba od malignih bolesti u Hrvatskoj, povećati postotak izlječenja oboljelih od malignih bolesti te poboljšati njihovu kvalitetu života.

„dm uvijek nastoji potaknuti građane na brigu o vlastitom zdravlju te senzibilizirati javnost na potrebe osjetljivih skupina u društvu, kao što su oboljeli od raka dojke. Zato smo izrazito zahvalni što su građani prepoznali našu inicijativu i kupnjom odabranih proizvoda podržali rad Udruge P.I.N.K. life koja će donaciju uložiti u stvaranje boljih uvjeta liječenja, ali i u pružanje psihološke podrške oboljelima i njihovim obiteljima“, rekla je Vesna Pavković, menadžerica asortimana u dm-u, prilikom primopredaje donacije.

„Vrlo nam je drago što je dm, kao vodeći drogerijski lanac u Hrvatskoj, još jednom pokazao da prepoznaje potrebe oboljelih od raka dojke i njihovih obitelji. Novac od donacije uložit ćemo u opremanje onkološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik prijeko potrebnim aparatima koji će pridonijeti liječenju pacijenata. Također, osigurat ćemo terapijske aktivnosti za oboljele i njihove obitelji kako bismo im olakšali oporavak i pružili potrebnu podršku“, izjavila je Nives Morić, predsjednica Udruge P.I.N.K. life.

Rak dojke najčešća je zloćudna bolest u žena te treći uzrok smrti u ženskoj populaciji. Otkrivanjem raka dojke u ranijoj fazi mogućnosti izlječenja daleko su veće i zato su redoviti preventivni pregledi koji uključuju samopregled dojki te ultrazvuk i mamografiju iznimno važni. Zato dm kontinuirano ulaže u projekte koji doprinose edukaciji građana o važnosti preventivnih pregleda te unapređenju zdravstvene skrbi za onkološke pacijente.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.