dm podržao rad Udruge P.I.N.K. – life s 88.964 kune

In DOP
dm

dm je Udruzi P.I.N.K. – life predao donaciju vrijednu 88.964 kune namijenjenu otplati ultrazvuka za Kliniku za neurologiju KBC-a Sestre Milosrdnice te provedbi edukativnih programa i psihološkom savjetovanju.

Sredstva za donaciju prikupljena su u sklopu četvrte kampanje Pink Ribbon te su joj doprinijeli kupci dm-a koji su tijekom listopada u prodavaonicama dm-a i dm online shopu kupili označene proizvode dm marki i dm-ovih partnera. Za svaki prodani proizvod dm i partneri donirali su jednu kunu kako bi podržali Udrugu P.I.N.K. – life u njihovoj misiji da onkološkim pacijentima osigura bolju zdravstvenu skrb i podršku tijekom liječenja.

„Povodom međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke pozvali smo naše sugrađane da sudjelovanjem u kampanji Pink Ribbon pomognu onima koji su suočeni sa zloćudnim bolestima. Ponosni smo što smo im, uz pomoć brojnih partnera i kupaca, još jednom pokazali da imaju puno veću podršku nego što im se možda čini“, izjavila je Vesna Pavković, menadžerica za asortiman u dm-u.

„Prije četiri godine s dm-om nas je povezala želja da potaknemo što veći broj sugrađana na bolju brigu o zdravlju i da im omogućimo kvalitetniju zdravstvenu skrb. Dugogodišnja podrška koju je dm pružio našoj udruzi omogućila nam je da napravimo velike korake ka ostvarenju naših ciljeva, a istovremeno nam je ukazala na želju i spremnost sugrađana da pokažu veliko srce i pomognu nam u tome“, istaknula je Nives Morić, predsjednica Udruge P.I.N.K. – life.

Tijekom četiri godine suradnje, dm je podržao rad Udruge s više od 430.000 kuna. Uz provedbu radionica s onkološkim pacijentima, prikupljena sredstva omogućila su opremanje kirurške sale Opće bolnice Dubrovnik, kupnju histeroskopa te otplatu ultrazvučnog uređaja za KBC Zagreb te će doprinijeti otplati ultrazvuka za Kliniku za neurologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

You may also read!

poljoprivreda

U proljetnu sjetvu s jeftinijim gnojivom, ali i padom cijena uroda

Ove ćemo godine imati jeftiniju proljetnu sjetvu nego lani, rekao je za Hinu član Upravnog odbora Hrvatske poljoprivredne komore

Read More...
sajam

Na Proljetnom međunarodnom sajmu u Bjelovaru više od 400 izlagača

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, koji se ovog vikenda održava po 24. put u Gudovcu pored Bjelovara, bit će najveći

Read More...
vina

Hrvatski vinari predstavljaju se na najvećem sajmu vina ProWein u Düsseldorfu

Jedna od najvećih i najznačajnijih međunarodnih izložbi vina, vinarske opreme i alkoholnih pića u Europi i svijetu prilika je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design