Dobar i brz doručak uz Tefalov trio

In Promocije / novi proizvodi
tefal

Svakodnevna žurba na posao često nas ostavi bez doručka. Samo popijemo kavu i odlazimo da ne zakasnimo. Prije svog odlaska na posao moramo još odvesti djecu u vrtić, školu ili na trening, a vremena je malo. Zbog toga se često dešava da cijela obitelj koji puta ostaje bez doručka. Isto se događa ako prespavamo i probudimo se u zadnji trenutak.

Sve preporuke liječnika i nutricionista govore da je doručak itekako značajan i potreban. Stoga je preporučljivo ne preskakati ga. U tome nam pomaže Tefalov trio. Njegovi će nam uređaji znatno skratiti pripremu, a pri tome dati potrebnu kvalitetu. Uz to cijene tih uređaja vrlo su pristupačne. Zavisno što želite pripremiti kavu ili čaj, priprema će biti izuzetno brza uz uređaj za filter kavu Tefal CM520D ili uz kuhalo za vodu Tefal BI520D. Kad stavite vodu na brzo zagrijavanje ili započnete pripremu kave, istovremeno možete ispeći tost uz pomoć uređaja Tefal Toster TT520D. Na taj način štedite puno vremena, a kvaliteta doručka biti će vrhunska. Uz brzu pripremu i lako čišćenje uživat ćete u prvom dnevnom obroku. No, ti nam uređaji nude i druge mogućnosti tijekom dana, a njihova kvaliteta zasigurno će zadovoljiti naše potrebe.

Evo što vam nude ova tri Tefalova uređaja i koje su njihove značajke:

Uređaj za filter kavu TEFAL CM520D od nehrđajućeg je čelika i ima kapacitet do 12 šalica kave s jednim punjenjem spremnika za vodu. Spremnik vode je kapaciteta 1,2 litre. Ovaj uređaj za kavu za svakodnevnu uporabu prodaje se po izuzetno pristupačnoj cijeni. Uređaj je opremljen s timerom i LED ekranom. Brza priprema ukusne kave s ovim uređajem može zadovoljite i goste koji vas često puta znaju iznenaditi svojom nenajavljenom posjetom.

Tefal Toster TT520D je od nehrđajućeg čelika. Uz tri osvijetljena gumba (postavke zaustavljanja, odmrzavanja i ponovnog zagrijavanja), osigurava za vas savršeno zapečeni tost. Ima mogućnost podešavanja na čak 7 stupnjeva zapečenosti tosta. Funkcije trenutnog zaustavljanje tostiranja i izbacivanja tosta su izuzetno praktične. U utore promjenjive širine možete staviti tanke ili debele kriške tosta ili kruha i zapeći ih na željeni stupanj zapečenosti. Model TT520D ima i funkciju odmrzavanja tako da možete njime i odmrznuti već narezane i zamrznute kriške kruha ili tosta.

Kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika Tefal BI520D ima kapacitet od 1,7 l.
Opremljeno je sa skrivenim grijačem za brzo ključanje i prikladno čišćenje unutrašnjosti kuhala. Izrađeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Baza kuhala za vodu omogućuje rotaciju kuhala za 360°. Kuhalo se zbog toga jednostavno čisti i pere jer je k tome još i bežično. Ima ugrađeni prozorčić za nadgledanje razine vode i asistirano otvaranje poklopca s velikim otvorom za lako punjenje i čišćenje.

Uređaji za pripremu doručka se mogu po povoljnim cijenama kupiti u prodajnim centrima METRO .

pripremio:
IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.
franc@inmediasreskomunikacije.com

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design