Donacija dm-a Klinici “Dr. Fran Mihaljević” omogućila kupnju monitora za nadzor vitalnih funkcija

In DOP
dm

U srijedu, 28. veljače dm je Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” predao donaciju vrijednu 61.750 kuna za nabavku dva monitora za nadzor vitalnih funkcija najtežih bolesnika Zavoda za intenzivno liječenje i neuroinfektologiju.

“Sredstva koja nam je dm donirao, namijenjena su za nabavku dva monitora kojima ćemo 24 sata dnevno pratiti vitalne funkcije naših najtežih bolesnika. U ime djelatnika i pacijenata, zahvaljujem dm-u koji je ovom donacijom pokazao da slijedi tradiciju pomaganja zdravstvenog sustava koja je razvijena u europskim zemljama, a u Hrvatskoj je još u povojima”, izjavio je prof. dr. sc. Bruno Baršić, dr. med., pročelnik Zavoda za intenzivnu medicinu i neuroinfektologiju Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević“.

Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” vodeća je zdravstvena ustanova za liječenje najkompleksnijih infekcija. Klinika je sjedište sedam referentnih centara Ministarstva zdravstva te nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

“U dm-u nastojimo prepoznati potrebe zajednice u kojoj poslujemo, s posebnim naglaskom na potrebe zdravstvenih ustanova. Ovom donacijom želimo pomoći djelatnicima Klinike da pacijentima osiguraju najbolju moguću skrb. Ponosni smo što nam pozitivni poslovni rezultati omogućuju pružanje dugoročnog doprinosa društvu. Zato koristim ovu priliku da zahvalim svim djelatnicama i djelatnicima dm-a, kao i našim kupcima koji su dio našeg uspjeha, a samim time i svih društveno odgovornih aktivnosti koje dm provodi”, izjavila je Diana Prezelj iz dm-a.

U proteklih godinu dana dm je podržao rad i aktivnosti šest zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Donacijama u vrijednosti većoj od pola milijuna kuna, dm je osigurao poklone za djecu pacijente, uređenje prostora i omogućio je nabavku opreme ključne za unapređenje djelovanja zdravstvenih ustanova te za njihov nesmetan svakodnevni rad.

You may also read!

tolusic

Više od 26 milijuna kuna za uspostavu proizvođačkih grupa i organizacija

Otvoren je natječaj za provedbu tipa operacije 9.1.1 „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ za dodjelu potpore za provođenje aktivnosti

Read More...
Ana_Fresl

58 milijuna kuna za predstavljanje domaćih kompanija na sajmovima u inozemstvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2. Poziv je namijenjen mikro, malim i

Read More...
P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Procter & Gamble i ove se godine ističe kao jedan od najatraktivnijih poslodavaca na tržištu i tvrtka koja posluje

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.