DPD Croatia otvorila novi skladišno-distributivni centar u Dugopolju

In Tvrtke i tržišta
DPD Croatia

DPD Croatia, tvrtka koja ove godine slavi 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, a posluje u sklopu paketne divizije – Geopost, u vlasništvu francuske pošte, sa zadovoljstvom je objavila otvaranje svog najnovijeg distributivnog centra, na adresi Put Dračanice 6, 21204 Dugopolje.

„Otvorenje novog distributivnog centra u Dugopolju, značajno je unaprjeđenje poslovanja te odražava DPD-ovo kontinuirano posvećenje unapređenju infrastrukture i optimizaciji logističke mreže kako bi pružili bolju uslugu svojim korisnicima.“ izjavio je Igor Jakovljević, regionalni direktor DPD-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Izgradnja novog kompleksa, koji se prostire na impresivnih 4.904 m2 započela je u ožujku ove godine, a od trenutka otvaranja, ovaj distributivni centar predstavlja potpuno novu dimenziju kvalitete dostave u Dalmaciji. Kompleks se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji, na svega 20-ak kilometra od centra Splita i u neposrednoj blizini autoceste A1.

Novi sortirni centar bit će ključna baza za oko 80 djelatnika i kurira, te će pokrivati cijelu Splitsko-dalmatinsku županiju. Također, služit će kao tranzitna točka za pakete namijenjene prema Šibeniku i južnom dijelu Hrvatske, uključujući Dubrovačko-neretvansku županiju.

Investicijom u ovaj novi distributivni centar, DPD Croatia jača svoje logističke kapacitete i optimizira operativne procese, što će rezultirati poboljšanjem kvalitete usluge za sve svoje klijente, od pošiljatelja do krajnjih primatelja.

You may also read!

CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Na ZV-u uskoro CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

U zajedničkom terminu od 30. studenog do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede,

Read More...
CoPres BusinessEurope

Poslovna poruka belgijskom predsjedanju EU – suočavanje s izazovima i jačanje europskog gospodarstva za budućnost

Predsjednici i glavni direktori poslodavačkih organizacija, članica BusinessEurope-a okupili su se u Bruxellesu na poziv Udruge poslodavaca u Belgiji,

Read More...
wall

Dolar pao prema košarici valuta drugi tjedan zaredom, euro ojačao

Na valutnim je tržištima vrijednost dolara prema košarici valuta pala i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagači vjeruju da

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design