Dr. sc. Katarina Miličević nova partnerica u konzultantskoj tvrtki Horwath HTL

In Karijere
Katarina Miličević

Direktorica i suosnivačica tvrtke „thinktourism“ te profesorica Sveučilišta u Ljubljani i Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta dr. sc. Katarina Miličević postala je nova partnerica u vodećoj globalnoj kompaniji za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena „Horwath HTL Zagreb“. U ovoj konzultantskoj tvrtki bit će odgovorna za razvoj novih usluga u području destinacijskog menadžmenta i hotelijerstva.

Ključna područja stručnosti nove partnerice Horwath HTL-a su brendiranje destinacija, menadžment i marketing u turizmu, istraživanje tržišta, marketing i prodaja u hotelijerstvu. Osim bogatog iskustva savjetovanja i rada u turističkom gospodarstvu, dr. sc. Katarina Miličević bavi se i akademskim radom te je provela i objavila niz znanstvenih istraživanja u području turizma.

Naime, dr. sc. Miličević je docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani i Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Donedavno je obnašala dužnost predsjednice HI CROATIA (Hrvatskoj ferijalnog i hostelskog saveza) koji je član Hostelling Internationala. Također, direktorica je i suosnivačica thinktourism-a, tvrtke koja je posvećena razvoju kreativnih rješenja za učinkovitije i odgovornije donošenje odluka u turizmu.

„Za mene je ovo sjajan profesionalni izazov, ali i potvrda dugogodišnjeg rada. Bit će mi zadovoljstvo s Horwath HTL timom razvijati nove usluge u području tzv. tradicionalnog konzaltinga“, izjavila je povodom svojeg imenovanja dr. sc. Katarina Miličević.

U lipnju 2019. godine Horwath HTL i thinktourism predstavili su eDEST sustav, inovativni analitički softver koji se koristi za tzv. image tracking turističkih destinacija. Ovaj isključivo hrvatski proizvod je namijenjen turističkim djelatnicima, ministarstvima, turističkim zajednicama, gradovima i općinama kako bi uz pomoć prikupljenih informacija o zadovoljstvu gostiju lakše upravljali svojim imidž procesom.

Više informacija o Horwath HTL-u:
Horwath HTL je najveća svjetska kompanija za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena s 45 ureda diljem svijeta koji osiguravaju dubinsko poznavanje lokalnog tržišta. Kompanija je uspješno izradila preko 16.000 projekata, a u segmentu hotelijerstva nudi usluge planiranja i razvoja hotela uključujući studije izvedivosti i analizu najbolje uporabe zemljišta, upravljanja imovinom hotela uključujući zastupanje vlasnika i traženje operatera te strateško savjetovanje uključujući dubinsko snimanje poslovanja i procjenu hotela. Za turizam i industriju slobodnog vremena kompanija nudi usluge planiranja i destinacijske strategije, razvoj projekta, operativnu i marketinšku savjetodavnu te tehničku i financijsku pomoć.

You may also read!

lopar

Rajska plaža u Loparu domaćin devetog Festivala skulptura u pijesku

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival

Read More...
Erste

EBRD dodijelio Erste banci TFP nagradu za najuspješniju banku partnera u Hrvatskoj treću godinu zaredom

U sklopu dodjele priznanja najuspješnijim bankama partnerima za 2019. godinu, u okviru programa TFP (Trade Facilitation Programme), EBRD je

Read More...
pevex

Kako će raditi Pevex tijekom blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Odlukom Uprave tijekom blagdana 'Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja' radit će svih 25 prodajnih centara,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.