Dukat najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna

In Potrošači
dukat

Dukat je najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna 2017. godine, što je peto povećanje otkupnih cijena mlijeka Dukatovim kooperantima u posljednjih deset mjeseci.

Zagrebački Dukat najavljuje rast otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka na svom otkupnom području od rujna 2017. godine.

To će biti peto Dukatovo povećanje otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka Dukata prema svojim kooperantima u posljednjih deset mjeseci, formirano u skladu s kretanjima otkupnih cijena mlijeka na tržištima EU s bitnim učincima na tržište mlijeka u Republici Hrvatskoj.

Dodatno, Zagrebački je Dukat od siječnja ove godine uveo i dodatne mjere kojima svoje kooperante financijski potiče na veću proizvodnju mlijeka, što je rezultiralo rastom proizvodnje i otkupa mlijeka na Dukatovom otkupnom području tijekom 2017. godine, dok istovremeno proizvodnja i otkup mlijeka na razini Republike Hrvatske, nažalost, nastavlja padati.

Zagrebački Dukat pozdravlja poruke ministra poljoprivrede poslane jučer svim sudionicima domaćeg mljekarskog sektora te vjeruje kako će se trgovački lanci odazvati pozivu ministra Tolušića na fer poslovanje u Republici Hrvatskoj.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.