Dukat najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna

In Potrošači
dukat

Dukat je najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna 2017. godine, što je peto povećanje otkupnih cijena mlijeka Dukatovim kooperantima u posljednjih deset mjeseci.

Zagrebački Dukat najavljuje rast otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka na svom otkupnom području od rujna 2017. godine.

To će biti peto Dukatovo povećanje otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka Dukata prema svojim kooperantima u posljednjih deset mjeseci, formirano u skladu s kretanjima otkupnih cijena mlijeka na tržištima EU s bitnim učincima na tržište mlijeka u Republici Hrvatskoj.

Dodatno, Zagrebački je Dukat od siječnja ove godine uveo i dodatne mjere kojima svoje kooperante financijski potiče na veću proizvodnju mlijeka, što je rezultiralo rastom proizvodnje i otkupa mlijeka na Dukatovom otkupnom području tijekom 2017. godine, dok istovremeno proizvodnja i otkup mlijeka na razini Republike Hrvatske, nažalost, nastavlja padati.

Zagrebački Dukat pozdravlja poruke ministra poljoprivrede poslane jučer svim sudionicima domaćeg mljekarskog sektora te vjeruje kako će se trgovački lanci odazvati pozivu ministra Tolušića na fer poslovanje u Republici Hrvatskoj.

You may also read!

IMR

Hrvatska je pristupanjem EU profitirala, ali nedovoljno

„Hrvatska je danas, šest godina nakon pristupanja EU, gospodarski znatno snažnija zemlja. O tome svjedoče svi pokazatelji, od povećane

Read More...
Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

„Tržište nekretnina u Hrvatskoj raste, ali je visoko segmentirano, ponajprije prema lokaciji, a potom i prema vrstama i kvaliteti

Read More...
kupujmo hrv

Akcija Kupujmo hrvatsko u Splitu

Hrvatska gospodarska komora obilježit će 22. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko, u Splitu gdje će 21. i 22. svibnja domaći

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.