Dukat predstavio Dukatos za pripremu jela – prvi grčki tip jogurta namijenjen kulinarstvu

In Promocije / novi proizvodi
Dukatos

Dukatos za pripremu jela prvi je grčki tip jogurta namijenjen kulinarstvu i odgovor Dukata na rastući trend pripreme hrane kod kuće te konzumacije laganije hrane.

Dukatos za pripremu jela spoj je Dukatosa, najpoznatijeg grčkog tipa jogurta na našem tržištu, i male količine vrhnja koja mu daje punoću okusa i dodatnu kremoznost, istovremeno zadržavajući svježinu grčkog jogurta.

Dukatos Korištenje jogurta u kulinarstvu nije novost, a njegova je primjena u kulinarstvu široka. Kruhu, pecivu, prhkim tijestima, biskvitima, muffinima i drugim slasticama Dukatos za pripremu jela daje laganiju, prozračniju teksturu. Marinade s Dukatosom za pripremu jela omekšavaju meso i ribu dok je njegovo korištenje u pripremi krem juha, salatnih dresinga, umaka i dipova neizostavno.

Nadalje, Dukatos za pripremu jela idealna je namirnica za pripremu laganijih verzija omiljenih jela pa tako, primjerice u omjeru 1:1, može zamijeniti vrhnje, majonezu, maslac, ulje ili pak mlaćenicu.

Inspiracija za recepte, od doručka preko zdravog snacka, ručka i lagane večere može se pronaći s unutarnje strane kartonskog omotača Dukatosa za pripremu jela.

Osim toga, u suradnji s poznatim hrvatskim gastroblogericama pripremljena je besplatna kuharica s 10 recepata u kojima Dukatos za pripremu jela igra važnu ulogu.

Dukatos za pripremu jela dolazi u čašici od 300 g i dostupan je u prodaji po preporučenoj cijeni od 8,99 kuna.

You may also read!

nekretnine

Zagreb po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole

Zagreb je po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole po ocjenama korisnika globalnih rezervacijskih smještajnih platformi Booking.coma,

Read More...
Damir Zoric HUP

HUP raspisuje izbore za sva ključna tijela

Vijeće članova HUP-a u petak je odlučilo raspisati izbore za sva ključna tijela Hrvatske udruge poslodavaca - predsjednika, Izvršni

Read More...
benza

Cijene nafte pale ispod 55 dolara zbog mjera zaključavanja u Kini

Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima ispod 55 dolara pod pritiskom zabrinutosti da će nova protupandemijska

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.