Dvostruka Hyundai svjetska premijera u Düsseldorfu

In Promocije / novi proizvodi
hyundai-i30-N

U četvrtak, 13. lipnja 2017. godine u Düsseldorfu u Njemačkoj na dvostrukoj svjetskoj premijeri predstavljena su dva potpuno nova člana obitelji nove generacije Hyundai i30: Hyundai i30 N i Hyundai i 30 Fastback. Oba modela proizvodit će se u Hyundai tvornici u češkim Nošovicama.

Obitelj i30 predstavlja osnovu i DNA Hyundai branda na europskom tržištu. Sada s ukupno 4 modela obitelji nove generacije Hyundai i30 u ponudi (model s pet vrata, karavanska izvedba, fastback i N izvedba) Hyundai se može pohvaliti da ima najširu i atraktivnu ponudu u kompaktnom C-segmentu tržišta.

Predstavljanjem dva nova modela nove generacije Hyundai i30 predstavlja dodatan korak na planiranom putu ostvarenja cilja da Hyundai postane azijski automobilski brand broj jedan u Europi do 2021. godine.

Hyundai i30 Fastback
Hyundai i30 Fastback je novi član obitelji nove generacije Hyundai i30 koji se odlikuje jedinstvenim i novim pristupom u popularnom C-segmentu tržišta. Hyundai i30 Fastback je pravi „game-changer“ i prvi coupe s pet vrata u tom kompaktnom segmentu.
i30 Fastback karakterizira sofisticiran dizajn sadržavajući tipične dinamične proporcije sportskih coupea, zahvaljujući elegentnoj liniji krova, dugačkom poklopcu motora i „mišićavim“ proporcijama.

Hyundai i30 Fastback donosi značajne razlike u odnosu na model s pet vrata. U usporedbi s 5 vratnom izvedbom, šasija i30 Fastback je niža za 5 mm a tvrdoća ovjesa je povećana za 15%.

Sve to doprinosi dinamičnijem i agilnijem vozačkom osjećaju, a u isto vrijeme zadržavajući i visoki stupanj komfora.

Zahvaljujući nižem krovu i šasiji ukupna visina iznosi 1425 mm, što je 30 mm niže u odnosu na i30 s 5 vrata te naglašava elegantne i dinamične proporcije fastback modela.
Kupcima će biti dostupna dva benzinska i jedan dizelski motor u dvije izvedbe. Kupci će moći birati između 1.4 T-GDI turbo-benzinca s četiri cilindra i 140 KS i 1.0 T-GDI turbo-benzinca s tri cilindra i 120 KS te 1.6-litrenog turbo-dizela s četiri cilindra u izvedbama od 110 i 136 KS.

Kvaliteta i pouzdanost zajamčene su jedinstvenim, u industriji vodećim 5-godišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže.
Hyundai i30 Fastback se na hrvatskom tržištu očekuje u prvom dijelu 2018. godine.

Hyundai i30 N
Prvi model pod Hyundai N brandom.
i30 N predstavlja potpuno novo razdoblje za Hyundai. Riječ je o modelu visokih sportskih performansi i vrhunskih voznih osobina koje zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.

i30 N rođen je u Namyangu, globalnom Hyundai razvojno-istraživačkom centru u Koreji i izbrušen testiranjem na Nürburgringu. Riječ je o sportskoj komercijalnoj verziji modela Hyundai i30 inspiriranog WRC-om.

Hyundai i30 N razvijen je s ciljem postizanja maksimalnog vozačkog užitka i zabave, sve u jednom paketu. Hyundai i30 N je model izuzetne snage: 2-litreni T-GDI turbo motor s četiri cilindra u dvije izvedbe od 250 i 275 KS, 353 Nm okretnog momenta i maksimalne brzine 250 km/h za obje izvedbe. Ubrzanje do 100 km/h: 6.4 s za izvedbu od 250 KS, 6.1 s za izvedbu od 275 KS.

Kvaliteta i pouzdanost zajamčene su jedinstvenim, u industriji vodećim 5-godišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže. Hyundai i30 N na hrvatskom se tržištu očekuje u studenom 2017. godine.

You may also read!

Osječajnik

Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno mjesto zagrebačkog Adventa

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa

Read More...
dm

Tisuće građana podržalo dm-ovu donaciju namijenjenu za istraživanje raka prostate

U utorak, 11. prosinca dm je predao donaciju od 64.700 kuna Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Donaciju

Read More...
agrokor

Agrokor – Realizirano gotovo 20 milijardi kuna prihoda i 1,7 milijardi kuna EBITDA

Objavljeno je 20. mjesečno izvješće o poslovanju 16 kompanija iz tri poslovna segmenta Agrokora - Maloprodaje i veleprodaje, Prehrane

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.