Dvostruka Hyundai svjetska premijera u Düsseldorfu

In Promocije / novi proizvodi
hyundai-i30-N

U četvrtak, 13. lipnja 2017. godine u Düsseldorfu u Njemačkoj na dvostrukoj svjetskoj premijeri predstavljena su dva potpuno nova člana obitelji nove generacije Hyundai i30: Hyundai i30 N i Hyundai i 30 Fastback. Oba modela proizvodit će se u Hyundai tvornici u češkim Nošovicama.

Obitelj i30 predstavlja osnovu i DNA Hyundai branda na europskom tržištu. Sada s ukupno 4 modela obitelji nove generacije Hyundai i30 u ponudi (model s pet vrata, karavanska izvedba, fastback i N izvedba) Hyundai se može pohvaliti da ima najširu i atraktivnu ponudu u kompaktnom C-segmentu tržišta.

Predstavljanjem dva nova modela nove generacije Hyundai i30 predstavlja dodatan korak na planiranom putu ostvarenja cilja da Hyundai postane azijski automobilski brand broj jedan u Europi do 2021. godine.

Hyundai i30 Fastback
Hyundai i30 Fastback je novi član obitelji nove generacije Hyundai i30 koji se odlikuje jedinstvenim i novim pristupom u popularnom C-segmentu tržišta. Hyundai i30 Fastback je pravi „game-changer“ i prvi coupe s pet vrata u tom kompaktnom segmentu.
i30 Fastback karakterizira sofisticiran dizajn sadržavajući tipične dinamične proporcije sportskih coupea, zahvaljujući elegentnoj liniji krova, dugačkom poklopcu motora i „mišićavim“ proporcijama.

Hyundai i30 Fastback donosi značajne razlike u odnosu na model s pet vrata. U usporedbi s 5 vratnom izvedbom, šasija i30 Fastback je niža za 5 mm a tvrdoća ovjesa je povećana za 15%.

Sve to doprinosi dinamičnijem i agilnijem vozačkom osjećaju, a u isto vrijeme zadržavajući i visoki stupanj komfora.

Zahvaljujući nižem krovu i šasiji ukupna visina iznosi 1425 mm, što je 30 mm niže u odnosu na i30 s 5 vrata te naglašava elegantne i dinamične proporcije fastback modela.
Kupcima će biti dostupna dva benzinska i jedan dizelski motor u dvije izvedbe. Kupci će moći birati između 1.4 T-GDI turbo-benzinca s četiri cilindra i 140 KS i 1.0 T-GDI turbo-benzinca s tri cilindra i 120 KS te 1.6-litrenog turbo-dizela s četiri cilindra u izvedbama od 110 i 136 KS.

Kvaliteta i pouzdanost zajamčene su jedinstvenim, u industriji vodećim 5-godišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže.
Hyundai i30 Fastback se na hrvatskom tržištu očekuje u prvom dijelu 2018. godine.

Hyundai i30 N
Prvi model pod Hyundai N brandom.
i30 N predstavlja potpuno novo razdoblje za Hyundai. Riječ je o modelu visokih sportskih performansi i vrhunskih voznih osobina koje zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.

i30 N rođen je u Namyangu, globalnom Hyundai razvojno-istraživačkom centru u Koreji i izbrušen testiranjem na Nürburgringu. Riječ je o sportskoj komercijalnoj verziji modela Hyundai i30 inspiriranog WRC-om.

Hyundai i30 N razvijen je s ciljem postizanja maksimalnog vozačkog užitka i zabave, sve u jednom paketu. Hyundai i30 N je model izuzetne snage: 2-litreni T-GDI turbo motor s četiri cilindra u dvije izvedbe od 250 i 275 KS, 353 Nm okretnog momenta i maksimalne brzine 250 km/h za obje izvedbe. Ubrzanje do 100 km/h: 6.4 s za izvedbu od 250 KS, 6.1 s za izvedbu od 275 KS.

Kvaliteta i pouzdanost zajamčene su jedinstvenim, u industriji vodećim 5-godišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže. Hyundai i30 N na hrvatskom se tržištu očekuje u studenom 2017. godine.

You may also read!

Burilović

Burilović: Nedostatak radne snage je pitanje svih pitanja

Održana 2. sjednica Skupštine HGK „Gospodarski rast od gotovo 4 posto se konačno bliži stopama koje smo priželjkivali i očekivali,

Read More...
Gen-D launch

Gen-D – Platforma koja će ubrzati reforme digitalnog obrazovanja diljem regije

Program „Gen-D – Nurturing a Digital Future“ pokrenut je s ciljem doprinosa digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i

Read More...
Doritos

DORITOS – vodeće svjetske kukuruzne tortilje u Konzumu

Na nezaboravnom večernjem događanju održanom na Europskom trgu brojni su uzvanici i posjetitelji uživali u uzbudljivom programu kojim su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.