Erste banka korisnicima KEKS Paya ponudila KEKSICU – prepaid račun i Visa karticu

In Bankarstvo
KEKSICA

Erste banka je korisnicima aplikacije KEKS Pay omogućila besplatno otvaranje prepaid KEKS Pay računa s pripadajućom Visa karticom pod nazivom KEKSICA. Ovim je računom moguće obavljati sve transakcije koje su i dosad bile dostupne unutar aplikacije, a najveća je prednost to što novac na račun primatelja stiže odmah, bez obzira na vrijeme slanja i bez obzira na to iz koje je banke pošiljatelj novca. Mjesečne naknade za vođenje računa nema, a dnevni limit za transakcije iznosi 5.000 kuna, dok je mjesečni limit postavljen na 20.000 kuna.

Prepaid račun i karticu moguće je koristiti za plaćanje u trgovinama koje podržavaju plaćanje KEKS Payom, slanje novca, plaćanje parkinga, nadopunu bona za mobitel ili ENC-a te za doniranje. Osim toga, karticom je moguće sigurno plaćati na online prodajnim mjestima, u trgovinama te podizati novac bez naknade na bankomatima Erste banke.

Otvaranje računa i naručivanje kartice kroz aplikaciju KEKS Pay brzo je i jednostavno te u potpunosti digitalno i bez naknada. Sredstva na otvorenom računu mogu se početi koristiti odmah, dok kartica na kućnu adresu dolazi za sedam radnih dana. Jedan korisnik računa može naručiti i koristiti do maksimalno tri pripadajuće kartice, a karticu je moguće povezati i s Apple Payom. Dodatno, korisnici mogu odabrati otvaranje računa bez izdavanja kartice u fizičkom obliku, a više informacija o samom postupku nalaze se na internetskim stranicama Erste banke.

„Aplikacijom KEKS Pay korisnicima smo već olakšali niz svakodnevnih situacija kao što su raskusuravanje, skupljanje novca u grupi prijatelja, plaćanje parkinga, kupnja bonova za mobitel ili doniranje novca u humanitarne svrhe. Novosti u ponudi dodatno će olakšati korisnicima koji nisu klijenti Erste banke, a kojima su dosadašnje transakcije bile otežane zbog dodatnih autorizacija njihovih banaka. KEKSICA pruža brojne mogućnosti unutar, ali i izvan same aplikacije, a kao korisnu funkcionalnost vidimo i to da su sve transakcije napravljene ovim računom spremljene u aplikaciji, što omogućuje bolje praćenje i upravljanje troškovima.“ istaknuo je Dejan Donev, voditelj Tima za digitalnu transformaciju Erste banke.

Kvalitete i prednosti KEKS Pay aplikacije dosad je, u nešto manje od dvije godine otkad je aplikacija lansirana, prepoznalo više od 150 tisuća korisnika, pri čemu je iznos prosječne transakcije 50 kuna. Među korisnicima aplikacije 75 posto je klijenata drugih banaka, dok 25 posto korisnika ima račun otvoren u Erste banci. Najčešće korištena funkcionalnost unutar aplikacije je slanje novca, a slijede ju plaćanje parkinga i kupnja GSM bonova.

You may also read!

Franck Specialty Coffee

Franck Specialty Coffee – autorski izbor najboljih kava svijeta

Linija Franck Specialty kava sadrži ručno birana i zasebno pržena zrna kave autentičnog podrijetla iz posebno odabranih plantaža Kenije,

Read More...
SPAR

SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1600 kuna

SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini

Read More...
Ravlić

Za Crni petak potrošnja pala 7,75 posto

Od četvrtka do nedjelje pad još veći, 22 posto Hrvatski su građani ove godine od četvrtka do nedjelje potrošili 802.695.567,60

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.