Erste Card Club najbolja velika franšiza Diners Cluba International

In Franšize
Erste Card Club najbolja velika franšiza Diners Cluba International

Na godišnjoj konferenciji franšiza Diners Cluba International EMEA regije, koja se ove godine održala u Splitu, Erste Card Clubu (ECC) su uručene dvije nagrade: „Best Large Franchise 2018“ za najbolju veliku franšizu EMEA regije te prigodna povodom 50 godina poslovanja Diners Cluba u Hrvatskoj. Nagrada za najbolju veliku franšizu ECC-u je dodijeljena ponajprije zbog značajnog iskoraka učinjenog na području digitalne transformacije poslovanja te mogućnosti odobravanja Diners Club kartica end-to-end digitalnim procesom. Također, ova nagrada je ECC-u uručena i zbog rezultata značajno povećane prodaje ovih kartica te volumena ostvarenog u 2018.

„Kako želimo da Diners Club kartica bude preferirani način plaćanja i u budućnosti, prošle godine smo se odlučili za značajan tehnološki iskorak na području digitalizacije cjelokupnog poslovanja. Upravo je nagrada „Best Large Franchise 2018“ potvrda kvalitete našeg nastojanja, tima, lojalnosti naših klijenata te dokaz da je naša digitalna strategija uspješna. Druga nagrada, u povodu obilježavanja 50. rođendana Diners Cluba u Hrvatskoj, za nas je velika privilegija, ali i odgovornost“ istaknuo je Jurgen de Ruijter povodom dodjele nagrada.

S ciljem značajnog poboljšanja krajnjeg korisničkog iskustva, unapređenja sveukupnog poslovanja te bitnog iskoraka u povećanju tržišnog udjela, ECC je tijekom 2018. započeo cjelovitu digitalizaciju poslovnih procesa. Kao rezultat toga uveden je prvi u cijelosti digitaliziran proces odobravanja kartica na našem tržištu čime se značajno pojednostavnio proces izdavanja te smanjio broj potrebnih dana za odobravanje kartica. Uz to, ECC je uveo i ECC Mobile aplikaciju koja klijentima donosi funkcionalnosti poput upravljanja mjesečnim ratama. Također, ponudio je i Diners Club RateToGo karticu, koja troškove na prodajnim mjestima te podignute gotovine automatski dijeli na ugovoreni broj rata 6 – 36.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice poslovanja Diners Cluba u Hrvatskoj, konferencija je održana u Splitu, te je okupila 150 predstavnika franšiza iz cijele EMEA regije (Europa, Bliski istok, Afrika). Na konferenciji, koja se održava svake godine u drugoj zemlji, sudjelovala je i Diane Offereins, izvršna potpredsjednica i predsjednica platnih usluga Discover Financial Services, vlasnika Diners Cluba International. Nagrada za najbolju franšizu dodjeljuje se najboljoj franšizi određene regije Diners Cluba International za njezino cjelokupno poslovanje. Prije ovog, Erste Card Clubu je nagrada za najbolju franšizu EMEA regije dodijeljena i 1996., 1998. i 2004. godine.

You may also read!

jabuke

Ovogodišnji urod jabuka 12 posto manji nego lani

Ovogodišnji domaći urod jabuka procjenjuje na oko 57 tisuća tona, što je 12 posto manje u odnosu na prošlu

Read More...
izvoz

Izvoz u prvom polugodištu porastao 35,6 posto, a uvoz za 51,8 posto

Vrijednost hrvatskog robnog izvoza u prvih šest mjeseci ove godine iznosila je nešto više od 90 milijarde kuna, što

Read More...
maslinovo

Cijene maslinovog ulja mogle bi zbog toplinskog vala rasti do 25 posto

Cijene maslinovog ulja mogle bi zbog toplinskog vala koji utječe na proizvodnju u Španjolskoj, porasti za 25 posto u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design