Erste Card Club predstavio Diners Club Gold karticu

In Bankarstvo
DC Gold kartica

Erste Card Club (ECC) predstavio je premium Diners Club Gold karticu namijenjenu pojedincima koji rado putuju i vode dinamičniji stil života. Kartica povezuje D Club nagradni program, police osiguranja te razne pogodnosti na putu, a može se zatražiti u cijelosti digitalno na www.diners.hr, bez dostave papirnate dokumentacije i dolaska u poslovnicu. Kartica će se do 31.12.2019.g. izdavati bez članarine, a potom će ona iznositi 400 kn.

D Club nagradnim programom korisnicima se omogućuje povrat potrošenih sredstava učinjenih karticom na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući i izravna terećenja, na način da sakupljaju nagradne kune (na jednokratna plaćanja 0,5%, a za plaćanja do 36 rata 1%) kojima mogu umanjiti mjesečni račun Diners Cluba.

Pored D Club nagradnog programa, korisnici su tijekom putovanja u inozemstvo osigurani policom putnog zdravstvenog osiguranja do 7.500 eura, pri čemu tijekom putovanja u inozemstvo mogu koristiti i osiguranje prtljage te osiguranje u slučaju od kašnjenja leta. Usto, redovitim korištenjem kartice mogu ostvariti i pravo na korištenje police osiguranja od posljedica nesretnog slučaja. Kartica im osigurava i pristup u više od 850 Airport Loungeva zračnih luka te korištenje njihovih usluga, a na raspolaganju im je i zaseban broj telefona kontakt centra 01 4929 444.

„Diners Club Gold razvijen je kao rezultat sustavnog praćenja potreba tržišta. Namijenjen je klijentima dinamičnijeg stila života, koji redovito i rado putuju te se tijekom svojih svakodnevnih aktivnosti žele osjećati sigurno. Riječ je o proizvodu od kojeg klijenti unaprijed očekuju da im osigura višu razinu usluge. Kartica donosi pogodnosti tradicionalnih kreditnih kartica, koje klijenti mogu koristiti na mnogo fleksibilniji način. Stoga su im, uz jednokratna i obročna plaćanja na prodajnim mjestima i internetu, na raspolaganju 24/7 usluge aplikacije ECC Mobile, kojima mogu upravljati svojom potrošnjom, D Club nagradni program kojim ih se još više nagrađuje te različite police osiguranja“ kaže Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba.

Uz navedeno, karticom se na prodajnim mjestima u Hrvatskoj mogu ostvariti i veliki popusti, kao i drugi akcijski uvjeti u sklopu D-Utorak pogodnosti (svakog drugog utorka u mjesecu). Uz osnovnu karticu, prva odobrena dodatna kartica je besplatna za cijelo vrijeme korištenja osnovne Diners Club Gold kartice.

You may also read!

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) počela je kampanju za nautički turizam koju će provoditi do kraja godine na devet europskih

Read More...
JYSK

JYSK u Hrvatskoj ostvario 535,4 milijuna kuna prometa

Maloprodajni lanac JYSK u Hrvatskoj je u svojoj fiskalnoj godini, koja traje od 1. rujna 2018. do 31. kolovoza

Read More...
Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

„Međuresorno povezivanje i komunikacija preduvjet su za uspješan spoj kulture i turizma. Napori oko Akcijskog plana za razvoj kulturnog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.