Erste Card Club u okviru mobilne aplikacije ponudila uslugu upravljanja ratama

In Bankarstvo
Jurgen

Nakon što je nedavno u ponudu uveden prvi potpuno digitaliziran način apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, Erste Card Club (ECC) korisnicima je ponudio i novu mobilnu aplikaciju za iPhone i Android uređaje. Riječ je o inovativnoj aplikaciji koja se besplatno može preuzeti u Google Playu, odnosno App Storeu, a uključuje i posebnu funkcionalnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate.

Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji su tijekom posljednjih šest mjeseci ili više uredno podmirivali sve svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom, odnosno jednokratno podmirivanje ukupnog troška, koji će mu potom biti vidljiv na sljedećem računu.

Osim funkcionalnosti upravljanja ratama, mobilna aplikacija korisnicima nudi i neke druge funkcionalnosti. Tako postojeći korisnici mogu u svakom trenutku saznati svoju potrošnju, i to detaljno po pojedinoj transakciji, pregledati sve svoje račune, provjeriti stanje nagradnih bodova, kao i provjeriti limit. Naime, korisnik može u svakom trenutku saznati hoće li mu određena transakcija proći na samom prodajnom mjestu uključujući i transakcije na rate, na internetu ili podizanje gotovine.

„Uvođenje prvog potpuno digitaliziranog načina apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, izazvao je veliki interes naših korisnika pa je u samo prvih mjesec dana na taj način Diners kartice zatražilo nekoliko tisuća novih korisnika. Naš cilj bio je kreirati proces za koji mislimo da će dovesti do unapređenja korisničkog iskustva, to činimo i novom aplikacijom. Ona korisnicima omogućuje potpunu kontrolu, odnosno sami mogu odlučiti kako će podmiriti svoje troškove. Smatram da je upravo ta mogućnost nedostajala na hrvatskom kartičnom tržištu.“ rekao je Jurgen de Ruijter, član uprave Erste Card Cluba.

Uz navedeno, Erste Card Club je ponudio još nekoliko pogodnosti za nove korisnike DC kartica. Svi novi korisnici koji do kraja prosinca 2018. zatraže Diners Club karticu, tijekom prva tri mjeseca imaju mogućnost umanjenja mjesečnih računa do 300 kuna. Ukoliko obave tri kupnje na rate, sljedeći će im se mjesečni račun umanjiti za 50 kuna. Ako naprave 30 transakcija, sljedeći se mjesečni račun umanjuje za 100 kuna, odnosno ukoliko potroše minimalno 3000 kuna, sljedeći će se mjesečni račun umanjiti za 150 kuna. Uz to, za kartice koje se zatraže do kraja prosinca 2018. neće se naplaćivati članarina za prvu godinu korištenja.

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.