Erste nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u leasinga uslugama

In Bankarstvo
Erste leasing

U Business Best Buy Award istraživanju tržišta, koje je provedeno u rujnu ove godine, hrvatski su poslovni korisnici najveći broj glasova u kategoriji “Leasing usluge za poslovne korisnike i tvrtke” dali Erste & Steiermärkische S-Leasingu, izvijestili su iz tvrtke Icertas koja je provela istraživanje.

Business Best Buy Award istraživanje imalo je za cilj utvrditi koja od leasing kuća na hrvatskom tržištu svojim korisnicima nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv financijske kuće koja u Hrvatskoj, po vašem mišljenju i iskustvu i/ili iskustvu i mišljenju vama bliskih kolega, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete leasing usluga za tvrtke i poslovne korisnike”.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli navoditi nazive davatelja usluga koji prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o leasing uslugama za poslovne korisnike i tvrtke u Hrvatskoj.

Najveći broj glasova ispitanika osvojio je Erste & Steiermärkische S-Leasing. Na drugoj poziciji smjestio se PBZ, a slijede Zaba, RBA te ALD odnosno Splitska banka.

U Croatia Business Best Buy Award istraživanju sudjelovalo je 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i sl.), ističe se u priopćenju Icertasa.

You may also read!

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

„Ako je itko prije ove krize bio skeptičan o tome koliko je važna digitalizacija, ovi posljednji mjeseci sigurno su

Read More...
shop

U travnju veliki pad maloprodajnoga prometa EU27

Prema podacima statističkog ureda Eurostat, u travnju 2020. godine maloprodajni je promet EU27 (obuhvaća poduzetnike kojima je pretežita djelatnost

Read More...
podravka

Podravki čak 14 odličja Superior Taste Award

Zvijezde među nagrađenima su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima s 3 STA zvjezdice i kristalnom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.