Europcar otvara poslovnicu u centru Zagreba

In Logistika
1-Nova Europcarova poslovnica u Zagrebu

Uniline, vodeća destinacijska management kompanija u Hrvatskoj i regiji Jugoistočne Europe, posljednjih je deset godina nositelj globalne rent a car franšize Europcar, a ove godine dodatno širi mrežu Europcar poslovnica, kao i flotu vozila za najam.

U sklopu širenja mreže poslovnica početkom godine je otvorena nova poslovnica u centru Zagreba, na adresi Kneza Borne 2 u sklopu hotela Sheraton, što će Europcar ponudu dodatno približiti domaćim i inozemnim klijentima koji putuju u Hrvatsku ili regiju.

Europcar je jedna od vodećih rent a car kompanija u Hrvatskoj. Vozni park ima oko 2000 vozila, a osim u centru Zagreba poslovnice se nalaze i u zračnim lukama Zagreb, Krk, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik te u poslovnoj zgradi u Puli.

„Smatramo da su atraktivna flota vozila, čija starost ne prelazi 15 mjeseci, kvaliteta usluge, obučen kadar, desetogodišnje iskustvo i posvećenost poslu, dobar preduvjet da nam korisnici daju svoje povjerenje. Iz godine u godinu bilježimo sve veći broj korisnika koji nas prepoznaju kao pouzdanog partnera i nanovo nam se vraćaju“, istaknula je Edita Petaros, članica Uprave i direktorica sektora rent a car-a i nabave.

Europcar je vodeća globalna rent a car kompanija s poslovnicama i partnerima u više od 160 zemalja svijeta. Klijentima su na raspolaganju razne klase vozila, od ekonomske, kompakt, standardne, do SUV-a, premium klase i kombija, a u ponudi se nalaze i ekološka hibridna vozila te širok izbor vozila s automatskim mjenjačem.

You may also read!

belje

Započela berba rajčica u stakleniku Belja

U stakleniku Belja u Mitrovcu, u Baranji, prošlog tjedna su ubrane prve ovogodišnje rajčice. Ukupno 50 tona zrelih rajčica

Read More...
MAGROS-2020

Dobrodošli na 32. MAGROS! Glavna je tema: Povratak u budućnost – Nova maloprodajna revolucija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 32. tradicionalnu, najveću konferenciju za proizvođače i trgovce MAGROS 2020. Ovogodišnja tema je:

Read More...
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.