Florian Hrvatska predstavio svoj asortiman na Ambienti

In Promocije / novi proizvodi
florian

Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom današnjeg otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu. Vrhunski drveni namještaj s hrvatskim potpisom svi posjetitelji sajma moći će razgledati do 15. listopada u okviru izlagačkog programa tvrtke Florian Hrvatska.

Ovogodišnja Ambienta ponovno stavlja u fokus potencijal drvne industrije, a Florian Hrvatska predstavit će se putem 2 izložbena štanda. Konceptualno zanimljivo izlaganje koje se prostire na površini od 260 m2, ”Od šume do namještaja”, priča je o proizvodnji hrvatskog masivnog drvenog namještaja u Čazmi i Novoselecu. Članice Florian Hrvatska, tvrtke DI Čazma i DIN Novoselec proizvode namještaj prvenstveno od slavonskog hrasta, poštujući ekološke zahtjeve te vrlo visoke standarde stručnosti i kvalitete koje zahtijeva proces proizvodnje kvalitetnog namještaja iz punog drva. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju te njegovanju personaliziranog pristupa kupcima DI Čazma i DIN Novoselec su danas među najuspješnijim domaćim drvoprerađivačkim tvrtkama.

U dijelu Design Zone DI Čazma će na 80 m2 predstaviti 2 hotelske sobe osmišljene u suradnji s nagrađivanim hrvatskim dizajnerima – sobu LINEA potpisuje dizajn studio Diz/viz, dok je modularna hotelska soba PAN-EL proizvod dizajnera Nevena Kovačića. Hotelska soba LINEA napravljena je od drvnog dekora izbijeljelog hrasta u kombinaciji s antracit bojom. Na svim elementima u sobi, kao karakterističan i dekorativan detalj, proteže se forma linije. Krevet i uzglavlje su posebno istaknuti led rasvjetom ugrađenom u podnožju kreveta te ispod panela na uzglavlju. Svaki element može se dimenzijama i dekorima prilagoditi klijentovim potrebama i svakom prostoru.

Sa svojim brendom FloContract, koji svojim pristupom u izradi i osmišljavanju poslovnih interijera predstavlja inovaciju na tržištu opremanja interijera, DI Čazma pruža profesionalne usluge opremanja hotela, ureda i poslovnih objekata. Mogućnost potpune individualizacije i integracije želja i potreba klijenata ono je što FloContract čini drugačijim.

«Lidersku poziciju dugujemo inzistiranju na održivom poslovanju i odabiru pravih partnera – tvrtki članica koje prepoznajemo po istaknutom profesionalizmu, znanju i strašću prema drvu. Zahvaljujući njima, naša proizvodnja u Hrvatskoj konkurentna je u svjetskim razmjerima», izjavio je Elvio Florian, vlasnik Florian grupe, u čijem sastavu je i Florian Hrvatska.

Predviđanja o hrvatskoj drvnoprerađivačkoj industriji kao jednoj od najperspektivnijih grana na domaćem tržištu imaju sve snažniju potvrdu u poslovanju tvrtki članica Florian Hrvatska. Naime, Florian Hrvatska je u prošloj godini ostvarila rast od 20 posto, na razini od oko 350 milijuna kuna vezano uz izvoz finalnog proizvoda.. Osim toga, tvrtka ima i značajan sociekononski utjecaj na tržištu jer unutar svog portfelja od ukupno 5 tvrtki – DI Čazma, DIN Novoselec, OTK, Lipovljani Lignum i Elda drvo – zapošljava preko 750 ljudi. Što se tiče planova za budućnost, tvrtka najavljuje investiciju od 15 milijuna eura na hrvatskom tržištu u naredne dvije godine.

You may also read!

doc

Novosti iz Designer Outlet Croatia

Uskoro otvaranje novih trgovina, a za kraj ljeta stižu primamljive ponude svjetski poznatih brandova Svi koji do 31. kolovoza posjete

Read More...
omis

HGK – Bez upravljanja obalnim područjem nema plavoga gospodarstva

Prema posljednjem izvješću Europske komisije iz lipnja ove godine plava ekonomija bilježi kontinuirani rast. S prometom od 566 milijardi

Read More...
hpb

HPB najpovoljnija: 2,90% za subvencionirane stambene kredite

HPB ponudila jednake kamatne stope od 2,90% za kredite u kunama i eurima, bez ograničenja za iznos kredita i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.