Franck Crema kartice za ispitivanje i preispitivanje probijaju led

In Brandovi
Franck Crema kutija

Kava je mnogo više od napitka s kofeinom koji mnogima od nas pomaže u razbuđivanju. Jedno je od najstarijih napitaka koje se povezuje s ljudskom interakcijom i društvenom aktivnošću, a kava s prijateljima za mnoge od nas je pravi ritual, trenutak opuštanja i povezivanja s dragim ljudima. Dobro društvo uz šalicu dobre kave uvijek ide zajedno, a prati ga onaj neprocjenjivi osjećaj čistog zadovoljstva i sreće. To je trenutak u kojem dijelimo i šalicu razgovora s prijateljima ili pak upoznajemo nove ljude koji nam obogaćuju svakodnevnicu.

Nema teme za razgovor koja ne ide dobro uz šalicu vruće turske kave, a Franck predstavlja mali dodatak koji će razgovore s prijateljima ili pak upoznavanje novih učiniti još zanimljivijim. Riječ je o posebnom pakiranju Crema kave u kojem dolazi i set kartica za ispitivanje i preispitivanje te dvije šalice za kavu. Kartice donose različita pitanja i potiču diskusiju o raznovrsnim temama kojim možete začiniti kavu. Odaberite karticu i otvorite zabavnu diskusiju u kojoj ćete bolje upoznati sebe i svoje sugovornike. Ovo posebno pakiranje dostupno je na webshopu i Franck Experience Storeu u zagrebačkoj Teslinoj ulici 7. Ujedno, posebno pakiranje Franck Crema kave od 400 grama uz kartice ekskluzivno je dostupno na policama Konzuma.

Franck Crema je 100% turska kava, idealna za one koji vole bogatu pjenu te kremaste note čokolade i kakaovca, prirodno prisutne u zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja može se pripremati na brzi način, prelijevanjem vrućom vodom ili na klasičan način, u džezvi.

Idealno mjesto za najbolju subotnju kavu i nova prijateljstva je na Female Speed Friendingu
Kartice za ispitivanje i preispitivanje uz Crema kavu poslužit će i sudionicama novog izdanja Female Speed Friendinga, ovu subotu, 20.05.2023. u novouređenom WESPA Business & Lounge prostoru (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 17h.

Event je namijenjen svim ženama željnima dobre zabave, novih prijateljstava ili jednostavno onima koje žele probati nešto novo.

Događanja sad već broje tradiciju organizacije od 2021. godine te iste godine osvajaju nagradu za NAJevent godine. FemAmi organizacijski tim je u međuvremenu odradio turneju po cijeloj Hrvatskoj, proslavio jubilarni 10. event te pokreće još jedan nezaboravni event kojim otvaraju sezonu novih ženskih prijateljstava.

Female Speed Friending organiziran je na način da svaka sudionica ima priliku upoznati po 10-tak žena sličnih interesa. Žene se u grupe formiraju prema interesima koje navedu putem forme za prijavu kako bi bile što kompatibilnije. Razgovor sa svakom od žena unutar iste grupe traje po nekoliko minuta nakon čega slijedi rotacija mjesta, a nakon ovoga formalnog dijela, druženje se redovito nastavi do kasnih večernjih sati.

MicrosoftTeams

Novim eventom kult ispijanja subotnje kave redefinira se u smjeru jedinstvenog ženskog izlaska, sklapanja novih prijateljstava uz savršenu šalicu Franck Crema kave te brojne druge znakove pažnje. Broj mjesta je ograničen, stoga se požurite prijaviti putem linka ili društvenih mreža Facebook, Instagram i TikTok.

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design