Franck i ove godine osigurao osvježenje na umaškom ATP turniru

In Odnosi s javnošću
1-Hladni užitak_Franck i ove godine osigurao osvježenje na umaškom ATP turniru

Franck, ponosni pokrovitelj pravog druženja i dugogodišnji partner umaškog ATP turnira, i ove je godine odlučio osvježiti posjetitelje Plava Laguna Croatia Opena Umag. Hladnu inačicu Franck Cappuccina i cold-brew čajeva moguće je naći na Franckovim degustacijama koje se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima.

Franckov Corner je već tradicionalno jedan od najposjećenijih na turniru, a održane su i radionice na kojima su baristi posjetiteljima pokazali kako jednostavno napraviti savršeno ljetno osvježenje. Tako su prisutni kušali osvježavajuće kremaste napitke poput Coco Paradise, Cool Irish Cream i mnogih drugih, koristeći raznovrsne okuse Franck Cappuccina, dok se oni željni laganijih varijanti kušali raznolike okuse cold-brew prirodnih hladnih čajeva – odnosno čajeva pripremljenih na hladan način koji čine osvježavajuću, zdravu alternativu idealnu nakon vježbanja.

„Na organiziranim dnevnim degustacijama imamo veliki broj posjetitelja koji se, nakon jutarnjih sportskih aktivnosti te netom prije popodnevnih mečeva okupljaju u Franck Corneru. Ljetni osvježavajući napitci s našim cappuccinima ili čajevima mogu se lako pripremiti i kod kuće što smo i predstavili na današnjim radionicama“, složili su se Franckovi baristi.

Hladni čajevi odlično su rješenje za vrijeme vrućih popodneva, osobito ako im se doda svježe voće, a jedna od popularnijih kombinacija je Blueberry mint surprise s čajem od mente, a kad je hladni Franck Cappuccino u pitanju, posebno je omiljen Franck Cappuccino Nougat Cream, najnoviji u širokoj paleti okusa. Ljepota Franckovih Cappuccina i hladnih čajeva je u tome što im se mogu dodati razne namirnice, poput sladoleda za Franck Cappuccino ili voća za čajeve s kojima se savršeno spajaju, zadržavajući pri tome raskošan okus na koji smo navikli.

Hladne Franck Cappuccino napitke možete naručiti i u omiljenom kafiću, a sastojke koji su potrebni te način pripreme za izradu idealnog ljetnog napitka kod kuće, možete pronaći na web stranici u Franck receptima ili na službenom Youtube kanalu.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.