Franck Raspberry Macaron – prvi Cappuccino u boji

In Promocije / novi proizvodi
FRANCK_Cappuccino

U skladu s aktualnim potrošačkim trendovima, Franck kontinuirano nadopunjuje svoj liniju instant cappuccina brojnim novitetima, a sada se u širokoj ponudi raznovrsnih okusa nalazi i jedan novi, potpuno drugačiji – Franck Cappuccino Raspberry Macaron.

Raspberry Macaron prvi je Franck Cappuccino u nježno ružičastoj boji zahvaljujući prirodnoj boji i dodatku maline u prahu. Svojim neodoljivim okusom i baršunastom teksturom ova ljepotica među cappuccinima neodoljivo podsjeća na svima omiljene, ukusne francuske kolačiće Macarons punjene slatkom, kremastom kombinacijom sočne maline i bijele čokolade. U raskošnoj i moćnoj šalici ovog napitka ružičaste boje s finom aromom maline mnogi će naći idealnu alternativu desertu.

Potrošači danas osobito uživaju u inovativnim proizvodima, bilo po pitanju novih okusa ili njihovih kombinacija, ali i cjelokupnog doživljaja konzumacije, odnosno dodane vrijednosti koju pružaju. Posljednji trendovi pokazuju kako potrošači ne očekuju samo izvrstan okus i teksturu napitka, već su skloni kušati i inovativne proizvode koji se ističu i u vizualnom dojmu što dodatno obogaćuje iskustvo konzumacije. Franck je na ovaj trend odgovorio lansiranjem novog okusa Raspberry Macaron Cappuccina koji će trenutke uživanja u finim napitcima učiniti još boljim.

Novi Franck Raspberry Macaron Cappuccino, osim vizualne atraktivnosti, krasi i bogata pjena, kremasta tekstura i desertni karakter. Njegova dodatna prednost je što se brzo i lako priprema uz dodatak vruće vode ili mlijeka. Jednako je ukusan u toploj i hladnoj varijanti pa je idealan povod za predah u bilo koje doba godine, bilo da ste u kafiću, uredu ili kod kuće. Osim u omiljenom kafiću, Franck Raspberry Macaron možete pronaći i u najbližoj trgovini po preporučenoj, neobvezujućoj maloprodajnoj cijeni od 17,99 kuna za 8 vrećica.

Inspiracija u šalici
Franck je pripremio i video s uputama kako bi potrošači dobili ideje i inspiraciju za pripremu novog Cappuccina Raspberry Macaron. Svi oni koji se žele okušati u rekreiranju svoje verzije ovog ružičastog cappuccina, svoje kreacije mogu objaviti na Instagramu uz #FranckDrinkPink, a Franck će najkreativnije i nagraditi.

Pravo je vrijeme da se prepustite potpuno novom doživljaju i iskustvu ispijanja omiljenog napitka od onog na koji ste do sada naviknuli, jer će vam novi cool okus Franck Raspberry Macaron priuštiti potpuno novu dimenziju užitka!

You may also read!

pevex

Kupci sve ‘osjetljiviji’ na zaštitne mjere u prodajnim centrima, pogotovo u vezi jedne

Hrvatski trgovački div proveo je najveću anketu do sada među svojim kupcima o zadovoljstvu mjerama sigurnosti u prodajnim centrima,

Read More...
Franck Specialty Coffee

Franck Specialty Coffee – autorski izbor najboljih kava svijeta

Linija Franck Specialty kava sadrži ručno birana i zasebno pržena zrna kave autentičnog podrijetla iz posebno odabranih plantaža Kenije,

Read More...
SPAR

SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1600 kuna

SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.