Geberit rješenja za tuševe u ravnini poda

In Brandovi
geber

Tuševi u ravnini poda vrlo su popularni, stoga se u prodaji mogu naći razni modeli privlačnog dizajna. Mnogi od tih modela zahtijevaju složenu ugradnju i održavanje. Geberit nudi nešto sasvim drugačije. Svojim inovativnim rješenjima, Geberit uspješno spaja maksimalnu slobodu dizajna, lako čišćenje te sigurnost pri ugradnji i korištenju. Predstavljamo Vam neke od Geberit rješenja za tuševe.

GEBERITTUŠ POVRŠINA GEBERIT SETAPLANO
Tuš površina Geberit Setaplano zadivljujući je proizvod već na prvi pogled – i prvi dodir. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova površina je svilenkasta, glatka i topla na dodir. Čvrsti materijal vrlo je otporan i nepropustan te ga se lako čisti. Područje odvoda dizajnirano je bez rubova kako bi se spriječilo skupljanje nečistoća. Geberit Setaplano dostupan je u bijeloj boji i čak 14 dimenzija.

TUŠ KANALICE GEBERIT CLEANLINE
Tuš kanalice Geberit CleanLine kombiniraju elegantan izgled s jednostavnom montažom podnog odvoda. Voda se odvodi putem elegantnih profila tuš kanalice od nehrđajućg čelika. Kanalice su dostupne u tri modela – CleanLine20, CleanLine60 i CleanLine80, a mogu se jednostavno i precizno odrezati na oba kraja, te tako točno postaviti ovisno o uvjetima u prostoriji.

TUŠ KADA GEBERIT SESTRA
Tuš kada Geberit Sestra izrađena je od kompozitnog materijala na bazi prirodnog kamena u tri suvremene boje – bijela, kameno siva i grafitna. Elegantan odvod koji uključuje kanalicu na tuš površini sadrži prekriveni praktični češalj koji sakuplja nečistoće i omogućuje lako čišćnje. Tuš kada Geberit Sestra dostupna je u 9 veličina.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.