Gotovo tisuću Podravkaša na korporativnim edukativno-sportskim igrama

In DOP
podravka

Povijesno dobre poslovne rezultate ostvarene prošle godine te u prvom tromjesečju ove godine Podravka je proslavila na korporativnim edukativno-sportskim igrama. Od 23. do 26. svibnja 2019. godine Podravkaši, njih gotovo tisuću s čak 14 tržišta družili su se, natjecali, educirali i zabavljali u Baškom Polju kod Makarske.

U sportskim natjecanjima nadmetale su se ekipe u malom nogometu, košarci, odbojci, pikadu i neizostavnoj „beli“. Finalne susrete loptačkih sportova pratili su i istaknuti pojedinci iz sportskog svijeta: Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Joško Jeličić, stručni nogometni analitičar i bivši nogometni reprezentativac te Goran Šprem, bivši rukometni reprezentativac i osvajač svjetskog i olimpijskog rukometnog zlata.

Osim sportskih natjecanja, Podravkaši su kroz edukaciju imali prilike čuti nešto više o razlikama između generacija te naučiti kako međusobno komunicirati, bez obzira na različitosti i time pridonijeti boljoj internoj klimi i odnosima.

Večernji zabavni program bio je rezerviran za poznate pjevače, Jolu i Jelenu Rozgu te Luku Bulića, Taru Thaler i hrabre Podravkine pojedince koji su opjevali kompaniju sa srcem kroz popularne Bullhitove i oduševili sve prisutne.

Organizacijom korporativnih edukativno-sportskih igara, Podravka je osnažila zajedništvo i timski duh, a silna pozitivna energija i entuzijazam svih prisutnih pokazali su spremnost za još bolje poslovne rezultate.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.