GROHE predstavio inovacije i nova rješenja za pametni dom budućnosti

In Konferencije / savjetovanja
grohe event Sarajevo

U povodu Dana arhitekture koji su se ovih dana održavali u Sarajevu, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, njemačka tvrtka GROHE, upriličila je gala event za arhitekte, na kojem je predstavila proizvodne novitete kao i nove, inteligentne tehnologije i inovacije, zahvaljujući kojima nastavlja osvajati tržište.

Sarajevski Dani arhitekture već dugi niz godina predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini, a okupljajući važna imena s regionalne arhitektonske scene, imaju izuzetnu važnost u segmentu arhitekture, dizajna, urbanizma i prostornog planiranja. Tvrtka Grohe, kao najpoznatiji svjetski proizvođač sanitarija, već četvrtu godinu za redom svojim sudjelovanjem na Danima arhitekture i predstavljanjem inteligentinih tehnologija koje su sastavni dio Grohe novih proizvoda, daje podršku mladim arhitektima i razvoju njihovih potencijala kako bi se stvorila nova kvalitetna i suvremena arhitektonskih ostvarenja.

„Dani arhitekture idealna su poveznica u edukaciji i prezentaciji noviteta između struke i budućih naraštaja arhitekata. To je vrlo bitno jer potrošači iz temelja mijenjaju način na koji definiraju i koriste svoj životni prostor. Danas, više nego ikada, inovacije i dizajn proizvoda ovise o razumijevanju tih trendova jer su potrošači skloni odabiru integriranih rješenja za pojedine proizvode.“, istaknula je Martina Džoja Barišić, marketing managerica iz Grohe-a za područje jugoistočne Europe.

Jedan od organizatora Dana arhitekture, arhitekt Nedim Mutevelić, tom je prigodom naglasio: „Izuzetno cijenimo suradnju s kompanijom Grohe jer upravo podrška u stvaranju i razvoju novih ideja koju Grohe daje našoj zajednici, nemjerljiva je vrijednost za cjelokupnu ahitektonsku scenu. Dani arhitekture su regionalna platforma koja cijelu godinu kroz različite događaje radi na aktivnoj edukaciji profesionalaca na polju arhitekture i dizajna, poticanju umrežavanja među arhitektima u regiji i promociji mladih arhitekata.“

Gala večera naziva „Shaping The Future of Water“ imala je za cilj prikazati nove Grohe tehnologije i prozvode, među kojima je posebnu pozornost plijenila Grohe Blue Professional kuhinjska miješalica, koja radi kao standardna miješalica, no nudi i dodatnu pogodnost isporuke filtrirane, ohlađene i gazirane vode. Voda tretirana filtrom GROHE daje profinjeniji i intenzivniji okus, a budući da se kamenac uklanja iz vode, ona je idealna za kućanske uređaje kao što su čajnik, kuhalo za jaja, uređaji za kavu i glačala. Tijekom gala večeri miješalica je prezentirana i kroz izradu raznih osvježavajućih koktela.

Voda kao element izvor je inspiracije za cjelokupni Grohe proizvodni portfelj, dok su kvaliteta, tehnologija, dizajn i održivost prepoznatljive četiri temeljne vrijednosti svih Grohe proizvoda. Iz tog razloga u prezentacijskom dijelu večeri posebno su bili istaknute i neke od vodećih linija Grohe keramike, od umivaonika različitih veličina do bidea i toaleta, kao i ostalih keramičkih opcija za kupaonice. Primjerice, linija Essence, novouvedena i prva keramička linija GROHE koja uključuje cjelokupan asortiman, od umivaonika i WC-a do samostojećih kadi – savršena je za one koji žele kućni spa stil kupaonice. Dizajn linije odiše minimalizmom čije su glavne značajke intuitivno rukovanje i jednostavno postavljanje proizvoda.

Kao ikona elegancije i preciznosti, odvažna i redizajnirana Atrio kolekcija keramike ide korak dalje u raznolikosti dizajna i personalizaciji proizvoda u kupaonici, nudeći arhitektima, dizajnerima i kupcima mogućnost stvaranja vlastitih individualnih slavina. U ovoj kolekciji kupci mogu birati između deset boja i mogućnosti završne obrade i tipova ručki, a koje pritom mogu biti opremljene različitim dodacima kao što su crno-bijeli mramor ili crno-bijelo staklo.

Dizajnom se iznimno ističe i GROHE PLUS asortiman modernih slavina. Osvježavajuće drugačiji ovaj inovativni asortiman jedinstvenih slavina nudi novu razinu ergonomske udobnosti i praktičnih funkcija. GROHE PLUS asortiman uključuje neke slavine s LED prikazom temperature, tako da korisnici uvijek znaju kada će voda biti prave temperature.

Event „Shaping the Future of Water“ održan je u Sarajevu u vanjskom i unutarnjem dijelu hotela Bosna i Austria, koji je u potpunosti opremljen Grohe asortimanom proizvoda.

You may also read!

Samsung

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj.

Read More...
cro

Dubrovnik – tri milijuna noćenja sedam dana ranije nego 2018.

Dubrovnik je ovogodišnje tromilijunto noćenje ostvario 21. kolovoza, što je sedam dana ranije nego 2018. godine, objavila je u

Read More...
london

Velika Britanija i Južna Koreja potpisale trgovinski sporazum

Velika Britanija potpisala je u četvrtak bilateralni trgovinski sporazum s Južnom Korejom, kojim se produljuje dosadašnji režim slobodne trgovine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.