Grohe Red kuhinjska slavina za vrelu vodu do 100°C

GROHE_Red_Kitchen

Priprema, pozor, kuhaj! Vrela voda za pripremanje kave i čaja ili za kuhanje tjestenine dostupna je u bilo kojem trenutku izravno iz kuhinjske slavine jednostavnim pritiskom na tipku. Dugi postupak kuhanja vode sada je stvar prošlosti! Sustav za vodu GROHE Red brzo zagrijava filtriranu vodu do 100 °C i staje na kraj zamornom čekanju.

Sustav je jednostavan za uporabu i vrlo siguran. TÜV je testirao i odobrio tehnologiju GROHE ChildLock jer je tvrtki GROHE sigurnost najmlađih ukućana posebno važna. GROHE Red istovremeno štedi vodu, energiju i troškove i time omogućuje život u stopostotnoj udobnosti.

Spoj dizajna i najviše funkcionalnosti
Bezvremenski dizajn slavine savršeno pristaje uz jedinstveni stil svake kuhinje, stoga je ne treba skrivati od pogleda. Verzija Mono miješalice GROHE Red za vruću vodu, nadopunjuje postojeću kuhinjsku miješalicu. Verzija Duo miješalice GROHE Red, opskrbljuje vas vrelom i rashlađenom vodom iz slavine i potpuno zamjenjuje prethodno ugrađenu kuhinjsku miješalicu. U toj je verziji dovod obične i kipuće vode odvojen. Oprema uključuje i bojler s integriranim filtrom. Bojler zapremnine od tri ili pet i pol litara lako se može ugraditi ispod svakog uobičajenog sudopera. Ugradbeni filtar može se ponovno naručiti u internetskoj trgovini GROHE i promijeniti kod kuće jednom rukom.

Za razliku od grijanja vode u čajniku ili na ploči za kuhanje, GROHE Red grije upravo onoliko vode koliko vam je potrebno. Niti veće količine vrele vode potrebne primjerice za pripremu špageta ne predstavljaju nikakav problem. Zahvaljujući funkciji za punjenje spremnika moguće je odjednom uzeti do tri litre kipuće vode. Potpuna udobnost: čim aktivirate funkciju za punjenje spremnika, tipku više ne morate pritiskati, a GROHE Red automatski će se zaustaviti nakon 60 sekundi.

Zeleno svijetlo za GROHE Red s odobrenjem TÜV-a
Sigurnost na prvom mjestu! Šalicu čaja ili dječju bočicu možete napuniti izravno iz kuhinjske slavine bez straha da ćete se opeći: patentirani, ugrađeni regulator mlaznice jamči stalan mlaz kipuće vode bez opasnih polijevanja. Ako maknete ruku s tipke, dotok vode odmah se zaustavlja! Osim toga, slavina je izvrsno zaštićena zahvaljujući GROHE tehnologiji CoolTouch te je u bilo kojem trenutku možete bez razmišljanja dodirnuti: bez obzira jeste li odrasla osoba koja se izgubila u mislima ili dijete koje eksperimentira s vodom.

Pri razvijanju tehnologije CoolTouch inženjeri tvrtke GROHE poseban su naglasak stavili na sigurnost djece. Stoga GROHE tehnologija ChildLock štiti one najmlađe od opeklina uzrokovanih kipućom vodom. Za dotok vode zagrijane na 100 °C sigurnosnu tipku za djecu potrebno je držati jednu sekundu. Zahvaljujući dodatnoj funkciji za zaustavljanje, dotok vode prekida se čim prst uklonite s tipke. TÜV je testirao sigurnost tehnologije ChildLock za GROHE Red te ona zadovoljava sve sigurnosne propise i standarde kvalitete.

Snažan dvojac za kuhinju: GROHE Red u kombinaciji s GROHE Blue Home
Bilo da trebate kipuću, rashlađenu ili gaziranu vodu, uz dvije slavine Red i Blue Home GROHE pruža cjelovito rješenje za sve vaše potrebe za vodom izravno iz kuhinjske slavine! Dok vas GROHE Red opskrbljuje vrelom vodom, GROHE Blue Home osigurava pročišćenu, filtriranu vodu za piće rashlađenu do optimalne temperature i to gaziranu, blago gaziranu i negaziranu vodu. Dva GROHE sustava za vodu, Blue Home i Red, savršeno se nadopunjuju. Zajedno čine praktično i održivo rješenje za svakodnevnu opskrbu vodom u vašoj kuhinji.

Pročitajte još vijesti!

viroexpo

Otvoren Viroexpo na kojem se predstavlja više od 800 izlagača

Na prostor Visoke škole u Virovitici u petak je otvoren 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, na

Read More...
wallstreet

Wall Street skočio više od 1 posto, prinosi pali

Na Wall Streetu su u petak cijene dionica skočile više od 1 posto, što se zahvaljuje jačanju tehnološkog sektora

Read More...
dukat

Neto dobit Dukata 40,3 milijuna kuna

Neto dobit Dukata u 2017. godini iznosila je 40,3 milijuna kuna i bila je 71,9 posto manja nego u

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja